Újabb hollywoodi fejest vádolnak szexuális zaklatással

Bryan Singer X-Men Walt Disney Co. producer Hollywood szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
További három hollywoodi szórakoztatóipari vezető ellen nyújtott be keresetet hétfőn az a fiatal férfi, aki szexuális zaklatással vádolta meg a napokban Bryan Singert, az X-Men-filmek rendezőjét is. 

Michael Egan III a hawaii szövetségi bíróságon nyújtott be három külön keresetet Garth Ancier, a Fox csatorna egykori vezető műsorszerkesztője, Gary Wayne Goddard színházi producer és David A. Neuman, a Current TV és a Walt Disney TV korábbi vezetője ellen, szexuális zaklatás és erőszak miatt, több mint tíz millió dolláros (2,2 milliárd forint) anyagi kártérítést követelve - írja az MTI.

Bryan Singer Forrás: AFP

Egan, aki egykor gyermekmanöken volt, a múlt héten jelentette fel Bryan Singert a Hawaii-szigeteken, azt állítva, hogy a sztárrendező az első X-Men-film hawaii forgatása alatt - 1999 őszén -, azt megelőzően pedig már Kaliforniában is többször molesztálta őt, amikor még csak 15 éves volt.

A filmest több százezer dollár kártérítésért perlő férfi azt állítja, egy Marc Collins-Rector nevű cégvezető csalta lépre hollywoodi karrier ígéretével. Valóban kapott is fizetést színészként, de - mint mondta - több más fiatallal együtt arra kényszerítették, hogy felnőtt férfiakkal, köztük Bryan Singerrel létesítsen szexuális kapcsolatot partikon.

Bryan Singer ügyvédje útján tagad és koholmánynak nevez minden vádat. Az ügyvéd szerint dokumentumokkal tudják igazolni, hogy az állítólagos hawaii történések idején Singer nem is tartózkodott a szigeteken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.