Felismeritek ki ez a sztár?

Forrás: NORTHFOTO -
katy perry videó alterego karakter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megmutatta, kik lennének ott a világ valaha történt legrosszabb születésnapi buliján. Íme.
Nem vicc, ő tényleg Katy Perry Forrás: NORTHFOTO

Eszerint minden idők legrosszabb születésnapi buliján ott kell lennie Goldie-nak, a táncosnak, Yosefnak, aki a hangulatért felel, az alkoholista bohócnak, Krissnek, az állatidomár Ace-nek és Mandee hercegnőnek, aki igazi Twitter-függő és imádja romba dönteni a kislányok álmait. Katy Perry furcsa alteregóit az alábbi videóban nézheted meg:

Jelek, hogy talán egy kicsit prűd vagyhttp://www.life.hu/intim/20140423-prud-vagy-ha-csak-sotetben-szexelsz-csak-misszionarius-pozban-es-csak-adott-idopontban.htmlNyilván senkinek nem esik jól, ha közlik vele, hogy kissé prűd. Mint ahogy oly sok más, ez is legfőképpen akkor esik rosszul, ha van benne igazság. Összegyűjtöttük a jeleket, melyek arra utalnak, te is lehetnél kicsit nyitottabb, bevállalósabb, kíváncsibb a szex terén. Íme a Life.hu összeállítása.Intim--Tobzódhatnak az olvasás szerelmeseihttp://www.life.hu/kult/20140424-a-xxi-budapesti-nemzetkozi-konyvfesztival-csutortokon-kezdodik-es-vasarnapig-tart-a-millenarison.htmlCsütörtökön kezdődik a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison. 35 ország több mint hatvan szerzője, valamint 450 magyar író képviselteti magát.Kult--Visszanyerte a szülés előtti alakját Balla Eszterhttp://www.life.hu/bulvar/20140423-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-visszanyerte-szules-elotti-alakjat.htmlIgazán szerencsésnek mondhatja magát Balla Eszter színésznő, ugyanis nyolc hónappal a szülés után bombaformában van, vékonyabb, mint valaha.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.