Jelentkezhetett nyereményéért a lottómilliárdos

Forrás: Thinkstock -
nyertes Szerencsejáték Zrt. szelvény lottómilliomos Ötöslottó lottónyeremény Dorog jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsejáték Zrt. egyelőre nem nyilatkozik, a Bors értesülései szerint azonban a héten telefonált minden idők legnagyobb lottó-ötösének nyertese – olvasható a lap honlapján.

Dorogon adták fel az ötöslottó 3 milliárd 54 milliós győztes szelvényét, amelynek nyertese a közelmúltban jelentkezett – írja a Bors. A hírt a Szerencsejáték Zrt. a nyertes védelme érdekében sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.

Forrás: Thinkstock
A házasság káros az alakrahttp://www.life.hu/csalad/20140416-hazassag-utan-a-nok-tobbsege-meghizik.htmlA menyasszonyok átlagosan négy és fél kilót híznak az esküvő utáni fél évben, ráadásul azok, akik korábban diétáztak, azoknál lényegesen nagyobb súlygyarapodás figyelhető meg – állítják az ausztráliai Adelaide-ben lévő Flinders Egyetem szakértői. Család--Demcsák Zsuzsa szexi felsője elvonta a nézők figyelméthttp://www.life.hu/trend/20140425-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajat-szexi-felsoben-vezette.htmlA TV2 műsorvezetője köldökig kivágott, sejtelmesen áttetsző ruhában vezette a péntek reggeli Mokkát.TrendOrigoIlyen cukin búcsúzott György herceghttp://www.life.hu/news/20140425-gyorgy-herceg-elbucsuzott-ausztraliatol-veget-ert-uj-zelandi-es-ausztraliai-korutja.htmlVéget ért a kis trónörökös és szülei 19 napos új-zélandi és ausztráliai körútja.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.