Meghalt, mert Facebookozott

Forrás: Thinkstock -
ütközés halál Facebook szelfi kamion posztolás baleset vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai nő vezetés közben posztolta Pharrell Williams Happy című számát a közösségi oldalra, majd egy kamionnal ütközött. Nem élte túl!

Egy észak-karolinai nő vezetés közben írt bejegyzést a Facebookra. Ebben csupán azt közölte, hogy Pharrell Williams Happy című dalának hallgatása mindig boldoggá teszi – írja az Origo a brit Mirrorra hivatkozva.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ez volt a nő utolsó üzenete, mivel a rendőrségi vizsgálatok szerint kevesebb mint egy perccel később a High Point városa mentén húzódó autópályán elvesztette az uralmat autója felett, átcsúszott a szemközti sávokba, ahol egy kamionnal ütközött frontálisan. Ezután a kocsi az egyik útmenti fának ütközött, és kigyulladt, sofőrje pedig azonnal életét vesztette.

A vizsgálatok szerint a nő a baleset előtt több bejegyzést is küldött a Facebookra, többek közt szelfiket is megosztott magáról a volán mögött ülve. A rendőrség szerint a nő ugyan használta biztonsági övét, de az nem szakszerűen volt bekötve.

Széllel, esővel és lehűléssel kezdődik a májushttp://www.life.hu/news/20140428-idojaras-majus-elejen-a-hosszu-hetvegen.htmlÁprilis utolsó napjaiban is marad a változékony idő, többfelé várható zápor, de nappal néhol 25 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Május elsején több órára kisüthet a nap, de a hosszú hétvégén már többfelé viharossá fokozódhat a szél, és legfeljebb 14 fok lehet - áll az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi tájékoztatásában.NewsOrigoEltűnt egy magyar a Himaláján!http://www.life.hu/news/20140427-egy-eltunt-magyart-keresnek-a-himalajan-felszereleset-hatrahagyva-indult-el-azota-nem-lattak.htmlÁprilis 20-a óta nem látták, helikopterrel keresik az eltűnt Princzkel Tamást, aki több mint egy éve indult kerékpárral világ körüli útra - írja a 4bakancs. NewsAFPElvették Risztov Éva aranyáthttp://www.life.hu/news/20140426-risztov-eva-aranyat-elvettek-a-len-nyiltvizi-europa-kupan.htmlRisztov Éva toronymagasan vezetett Izraelben a tízkilométeres távon, de a cél előtt kiparancsolták a vízből. Az úszónő nem érti a versenybírók döntését, szerinte indokolatlanul zárták ki, ezért fellebbez.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.