Richard Gere hajléktalan filmsztár pizza New York csöves maradék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia turista éhező kukázónak nézte a New Yorkban éppen filmet forgató Richard Gere hollywoodi filmsztárt, és neki adta pizzája maradékát.

Gere New Yorkban a Time Out of Mind című filmet forgatja, amelyben egy utcán élő férfit játszik. Az alakítás olyan jól sikerült, hogy A The New York Post vasárnapi beszámolója szerint egy jószívű járókelő, Karine Valnais Gombeau nem ismerte fel a szerepéhez beöltözött és utcai szemetesekben turkáló színészt. A 42 éves párizsi nő férjével és 15 éves fiával tért be pár napja egy manhattani pizzázóba, és onnan kilépve ment oda a "hobóhoz", hogy felajánlja neki pizzája maradékát - írja az MTI.

Forrás: NORTHFOTO

Tört angolsággal, francia szavakat keverve a beszédébe mentegetőzött a szatyrot átadva, hogy a pizza már hideg. Gere szemrebbenés nélkül elvette tőle az ételt és ezt válaszolta: "Nagyon köszönöm. Isten áldja meg".

Az asszony csak a Post cikkéből értesült róla pár nappal később, hogy kivel hozta össze a sors. "Őrült sztori. Hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet" - mondta, és elismerően tette hozzá, hogy Gere - aki 20 évvel fiatalabb hölggyel randizgat mostanság - a korához képest "nagyon vonzó". (Csak nem ebben a szerelésben...)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.