Lemondtak a maláj gép megtalálásáról az ausztrálok

Forrás: AFP/Cpl Colin Dadd -
kutatás eltűnés Ausztrália maláj gép Malaysia Airlines utasszállító Indiai-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál hatóságok letettek arról, hogy bármit is találjanak a tenger felszínén a maláj repülőből.

Új szakaszba lép a múlt hónap elején eltűnt malajziai utasszállító repülőgép utáni kutatás, miután már semmi esély nincs arra, hogy az óceán felszínén találjanak belőle bármilyen darabkát - jelentette ki Tony Abbott ausztrál miniszterelnök. Mostantól az Indiai-óceán fenekén az eddiginél jóval szélesebb területen keresik a gép maradványait – tudósít az Origo.

Tony Abbott Forrás: AFP/Josh Wilson

A Malaysia Airlines Kuala Lumpurból Pekingbe tartó, MH370-es járatának március 8-án veszett nyoma. A Boeing 777-200-as repülőgép fedélzetén 239 ember volt, közülük több mint 150 kínai állampolgár volt.
A kiterjedt légi és tengeri kutatások ellenére az eltűnt gépnek eddig semmilyen darabját nem találták meg.

Forrás: AFP/Cpl Colin Dadd

Az ausztrál kormányfő azt mondta, elképzelhető, hogy később sem sikerül nyomára bukkanni a gépnek. Hozzátette, az új kutatási terület 80-szor 700 kilométert tesz ki, és tengeralattjárós átvizsgálása 6-8 hónapig is eltarthat.

Klein Dávid elindult a második megmérettetésrehttp://www.life.hu/news/20140428-klein-david-hegymaszo-elindult-a-masodik-akklimatizacios-korre-es-ezuttal-egy-ejszakat-tolt-az-egyes.htmlVasárnap ismét útnak indult Klein Dávid az alaptáborból. A cél, hogy az egyes táborban töltsön egy éjszakát, majd feljusson a kettes táborig.News--Meghalt, mert Facebookozotthttp://www.life.hu/news/20140428-facebookra-posztolas-miatt-kamionnal-utkozott-es-meghalt-egy-amerikai-no.htmlEgy amerikai nő vezetés közben posztolta Pharrell Williams Happy című számát a közösségi oldalra, majd egy kamionnal ütközött. Nem élte túl!News--Elvették Risztov Éva aranyáthttp://www.life.hu/news/20140426-risztov-eva-aranyat-elvettek-a-len-nyiltvizi-europa-kupan.htmlRisztov Éva toronymagasan vezetett Izraelben a tízkilométeres távon, de a cél előtt kiparancsolták a vízből. Az úszónő nem érti a versenybírók döntését, szerinte indokolatlanul zárták ki, ezért fellebbez.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.