Delfinek mentették meg a cápától az úszót

úszás úszó mentés cápatámadás cápaveszély delfin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csapat delfin kísérte végig Adam Walker brit hosszútávúszót, akinek hihetetlen élményéről videó is készült.

8 és fél óra alatt úszta át Adam Walker az új-zélandi Cook-szorost, amely során néhány váratlan vendég is csatlakozott hozzá. Az úszó és az őt kísérő csapat ugyanis egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy nagy fehér cápa is melléjük társult. Nem sokkal később egy csapat delfin jelent meg, akik azután is ott maradtak, miután elhajtották a veszélyes ragadozót mellőle. Adam elmondása szerint hihetetlen volt leúsznia a távot, ám a delfinek voltak azok, akik igazán emlékezetessé tették számára ezt az élményt. Az esetről videó is készült, amelyet alább te is megnézhetsz:

Trenddiktálók egy helyen: milánói designhéthttp://www.life.hu/csalad/20140428-a-milanoi-design-het-ket-kiallitasan-a-salone-internazionale-del-mobile-azaz-nemzetkozi.htmlNéhány napja zajlott Milánóban Európa, sőt a világ legnagyobb ipari és kulturális rendezvénye, a designhét. Itt mutatták be a legnagyobb bútortervezők, gyártók legújabb kollekcióikat a nagyközönségnek – ezzel határozva meg az idei trendeket. CsaládKristen Stewart leszbikus?http://www.life.hu/intim/20140429-kristen-stewart-leszbikus-kapcsolata-baratnojevel-alicia-gargile-lel.htmlA hírek szerint az Alkonyat sztárja egy nagyon jó barátnőjével szűrte össze a levet.IntimOrigoLejárt a felülések ideje! Íme a leghatékonyabb hasizomgyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20140428-crosstrening-balogh-zsolt-edzovel-statikus-hasizomgyakorlatok.htmlHeteken belül itt a nyár, így nem árt, ha valóban hatékony gyakorlatokkal készülsz a bikiniszezonra. A crosstréning pedig bővelkedik ilyenekben - ha nemrég kipróbáltad a tökéletes kitörést, és használod is, akkor egészen biztosan látod már az eredményt. Ezúttal a hasizmokra edzünk Balogh Zsolt crosstréning-oktatóval - próbáld ki a következő gyakorlatokat!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.