Esélye sem volt az életben maradásra a lezuhant magyar síelőnek

haláleset baleset Ausztria síelő Kaprun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 méteres zuhanás után nem volt esélye a túlélésre annak a magyar férfinak, aki csütörtökön szenvedett síbalesetet Ausztriában.

Édesapja mindössze néhány méterre állt a fia holttestétől, amikor a mentőhelikopter megérkezett az ausztriai Kitzsteinhorn gleccser síterepre, ahol a magyar férfi 25 métert zuhant. A mentőegységeknek mindössze néhány perc kellett, hogy kiérkezzenek a helyszínre. Próbálták újjáéleszteni a 28 éves férfit, de nem jártak sikerrel.

A Blikknek egy baleset magyar szemtanúja elmesélte azt is, hogy a férfi barátai szerint jó síelőről volt szó, aki valószínűleg kicsúszott a pályáról, így kerülhetett a meredek, sziklás terepre. A barátok szerint egyszer csak elhúzott balra, és legközelebb már csak a hóban fekve látták viszont - nyilatkozta a lapnak a Kaprunban síoktatóként dolgozó Stáncz Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.