Sarah Jessica Parker MET gála férfi mankini félmeztelen Beyoncé New York vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pink mankiniben próbálta bevenni a New York-i esemény vörös szőnyegét, ám a rendőrségnek még időben sikerült megakadályoznia.

Míg Sarah Jessica Parker és Beyoncé a MET-gála vörös szőnyegén tündökölt, addig tőlük pár méterre valódi káosz alakult ki.

Forrás: Instagram/Alberto Reyes

Egy mankiniben parádézó férfi ugyanis megpróbált bejutni a celebekkel teli eseményre, ám egy kisebb dulakodás után a rendőrségnek sikerült földre kényszeríteniük a hívatlan vendéget. A DailyMail sejtései szerint az „elkövető" ugyanaz a férfi lehetett, aki a februári New York-i divathetet is megzavarta.

Okok a mai hancúrra: ezért jó kedden szexelni!http://www.life.hu/intim/20140504-azert-jo-kedden-szexelni-mert-ha-hetfo-nem-szexeltel-kedden-meg-mindig-bebikazhatod-a-hetet.htmlA Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a hétfői, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki, a szombati és a vasárnapi szex előnyeit. Utolsóként vegyük most górcső alá a keddet, vagyis a kis hétfőt, és annak jótékony szexhatásait.IntimOrigoA legkegyetlenebb női sorozatgyilkosok (18+)http://www.life.hu/csalad/20140429-a-legkegyetlenebb-noi-sorozatgyilkosok-18.htmlA sorozatgyilkosok zöme férfi, ám akadnak szép számmal nők is. Ők ugyan kevésbé kegyetlenül végeznek az áldozataikkal, mint a férfiak, hiszen a legtöbbjük mérget használ a gyilkosságokhoz. Lássuk a legkegyetlenebb női sorozatgyilkosokat!CsaládOrigoÚjabb pedofilbotrány Hollywoodbanhttp://www.life.hu/news/20140506-ujabb-pedofilbotrany-hollywoodban-bryan-singer-ellen-az-x-men-filmek-rendezojet-vadoljak-ismet.htmlÚjabb pedofilvád érte a 48 éves Bryan Singert, aki az X-Men című filmsorozat rendezőjeként ismert. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.