Papírállatokkal kampányolnak a pandákért

Forrás: Facebook/MyTaiwanTour -
papír kampány Tajvan kihalás művész Természetvédelmi Világalap óriáspanda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia művész fogott egy ollót és egy csomó papírt, és készített belőlük 1600 darab papírpandát – így keltve fel a figyelmet erre a kihalóban lévő állatfajra.

1600 darab pandát készített el papírból Paolo Grangeon a Természetvédelmi Világalappal (WWF) karöltve.

Forrás: Facebook/MyTaiwanTour

Nem véletlen a papírpandák száma: a WWF és a kínai kormány 4 éves kutatása szerint összesen ennyi él szabadon a vadonban. Az papírállatok először Tajvan városaiban tűntek fel, később pedig Európa nagyvárosaiba, köztük Párizsba és Rómába is ellátogattak. A papírpandákról még több képet nézhetsz ide kattintva.

Mennyit fizetnének az arabok Ungár Anikóérthttp://www.life.hu/bulvar/20140508-vicces-video-hazai-celebekrol-ungar-anikorol-csisztu-zsuzsarol-csonka-bandirol.htmlMennyit ér világhírű bűvész-nagyasszonyunk az arab piacon? Kinek van otthon óriási rókaölő fegyvere? Milyen pontosan céloz az egykori tornászlány? Videónkból megtudhatod!TV + Bulvár--Darnyi Tamást elgázoltákhttp://www.life.hu/bulvar/20140508-darnyi-tamast-negyszeres-olimpiai-bajnok-magyar-uszot-amerikaban-egy-teherauto-elgazolta.htmlA négyszeres olimpiai bajnok magyar úszót, Darnyi Tamást Amerikában egy teherautó gázolta el.TV + BulvárMTI/Kovács TamásVastag Csaba sushit készíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140508-ez-zsir-video-vastag-csaba-sushit-keszit.htmlVastag Csaba nem csak a színpadon állja meg a helyét. Az X-Faktor győztese bevallotta, imád a konyhában tevékenykedni, a magyaros ételeken túl más kultúrák finomságait is szívesen elkészíti. Az énekes igazi sportembernek vallja magát: veszprémi srác lévén több éven át kézilabdázott, ám más mozgásformákat is kipróbált már – a videóból kiderül, melyek ezek.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.