Repülőgépen szülte meg ikerbabáit egy orosz nő

Forrás: Wikipedia -
ikrek Polar Airlines szülés Irina Vasylkovánál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhessége 35. hetében járó Irina Vasylkovánál a Polar Airlines repülőgépen, váratlanul indult meg a szülés - írja a Dailymail. 

Hát egész biztosan nem ilyen szülésről álmodott a 25 éves Irina sem, amikor arra gondolt, miként hozza világra gyermekeit. Nyilván pánikba esett, a stewardess, Christina Kondratyev pedig megpróbálta nyugtatni és kényelembe helyezni a nőt.

Forrás: Wikipedia

A pilóta felgyorsította a repülést, ám a babák nem vártak. Irinának hatalmas szerencséje volt, kiderült, hogy utazik a gépen egy szülésznő is, Elena Sleptcova, aki felajánlotta, hogy segít. Az első baba akkor született, miközben a gép a levegőbe emelkedett, a második pedig a leszálláskor jött a világra.

Anyát és lányait a landolás után rögtön a helyi kórházba szállították, szerencsére mindhárman jól vannak.

A légitársaság pedig egy speciális ajánlattal kedveskedett a járatukon bővülő családnak. Az anya és az ikerbabák egész életükben ingyen utazhatnak a Polar Airlines bármely járatán.

Cudar idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20140510-majus-masodik-heteben-hidegfront-zaporok-zivatarok-jellemzik-idojarasunkat.htmlÚgy tűnik, a jövő hét nem kedvez majd a teraszos helyeken való munka utáni ücsörgésnek. Az időkép előrejelzése szerint ugyanis nemcsak lehűlés, de csapadék és szél is bőven várható. NewsOrigoBemutatjuk, Normant, a sünthttp://www.life.hu/news/20140509-norman-a-sun-az-internet-uj-sztarja.htmlAz Instagramra töltött fel egy csomó képet sündisznójáról gazdija, Jessie. Állítja, a közvélekedéssel ellentétben a sünik jól tarthatók lakásban, legalábbis az afrikai törpesün. Norman pedig az.NewsOrigoA filmvilág klasszikusai egy percbenhttp://www.life.hu/news/20140508-a-filmvilag-klasszikusai-egy-percben-egy-animacios-filmen.htmlÜbercuki animációs film készült a filmtörténet klasszikusairól. Mindez hatvan másodpercben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.