A legelképesztőbb dolgok, amelyeket a vietnámi motorosok szállítanak

Forrás: Facebook/Hans Kemp -
állat élelmiszer Vietnám szállítmány motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutyák, halak, élelmiszerhegyek, kosarak – csak néhány dolog azon furcsaságok közül, amelyekkel a vietnámiak nap mint nap találkozhatnak, hála az utcán motorozóknak. Íme egy kis ízelítő.

Egy holland fotóriporter, Hans Kemp nevéhez fűződik az a hihetetlen fotósorozat, amelyben bemutatja, milyen elképesztőbbnél elképesztőbb dolgokat szállítanak motorkerékpárjukon a vietnámiak. Ám nemcsak maga a szállítmány, hanem sokszor maga a mennyiség is figyelemreméltó – még több látványos képet ide kattintva nézhetsz meg.

Forrás: Facebook/Hans Kemp

És hogy miért pont motorokon oldják meg ezen furcsaságok szállítását? Nos, Kemp elmondása szerint kevés olyan háztartás van Vietnamban, ahol ne lenne legalább egy motor. A szűk utcák és a nagy forgalom miatt bizony ez a legpraktikusabb jármű.

Ezt látta a pilóta, amikor a Duna felett repülthttp://www.life.hu/news/20140512-ezt-latta-a-pilota-amikor-a-duna-felett-repult-alacsonyan-a-majus-elsejei-legi-show-n.htmlEgy utasszállító gép a május 1-ejei repülős show alatt húzott el magyar fővárosunk felett. Csodálatos felvételek!News--Izmos felsőtest nem csak férfiaknak - így segít a jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140504-jogaiskola-a-jogaklikkel-eros-izmos-test-jogaval.htmlHa eddig úgy gondoltad, hogy a rendszeres jógázástól nem lesznek szép és kidolgozott izmaid, akkor ideje, hogy más szemmel nézd az egész testet átmozgató gyakorlatsorokat. Ez Zsír!OrigoTolvai Reni: Éreztem, hogy András nem nyerhet!http://www.life.hu/bulvar/20140511-tolvai-reni-erezte-hogy-kallay-saunders-andras-nem-nyerhet-az-eurovizion.htmlTolvai Reni nem beszélt szerelmével Kállay-Saunders Andrással az Eurovíziós Dalfesztiválon szerzett előkelő, ötödik helyezésének kihirdetése óta. Az énekesnő alig várja, hogy András este hazaérkezzen, addig nem is akarta faggatni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.