Eladó Drakula kastélya

Forrás: Thinkstock -
vámpír Erdély Drakula ingatlan Brassó Törcsvár ügyvéd kastély múzeum eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árulják a Brassótól nem messze fekvő törcsvári "vámpírkastélyt", amelyben manapság múzeum működik – írja az MTI-re hivatkozva az Origo.
Forrás: Thinkstock
100 évig élnek a most született babák?http://www.life.hu/news/20140512-az-amerikai-jarvanyugyi-hivatal-szamitasai-szerint-100-evig-elnek-a-most-szuletett-babak.htmlAz amerikai járványügyi hivatal számításai szerint a 2009-ben született emberek várható átlagéletkora 86–90 év lesz, a statisztikák alapján pedig azoknak, akik 2014-ben születnek, nagyjából a fele megéri majd a következő évszázadot - írja az Origo. News--Már 600 ezer magyar dolgozik külföldönhttp://www.life.hu/news/20140512-kulfoldon-mar-600-ezer-magyar-dolgozik-a-legtobben-az-egyesult-kiralysagban.htmlA legtöbben az Egyesült Királyságot vették célba, de sokan mentek Németországba és Ausztriába is.News--Megint jön az árvízhttp://www.life.hu/news/20140512-a-sok-esozes-utan-jon-az-arviz.htmlA vasárnapi eső után mélyebben fekvő házakat vehet körbe, alsóbbrendű utakat önthet el az árvíz Vas megyében. A Rábán Szentgotthárdnál másodfokú a készültség.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.