Bicikli papírból! – Kipróbálnád?

papír olcsó könnyű bicikli feltaláló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy izraeli feltaláló kartonpapírból készített trendi bringát. A habkönnyű csodamasinának mindenki a csodájára jár.

A világ legolcsóbb biciklije 20 dollárba kerül és mindössze 9 kilót nyom. A forradalmi újításon sokat dolgozott Izhar Gafni, akinek a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a bringa elbírjon egy embert. Ezért meghajtogatta az újrahasznosított papírból készült kartont, hogy ezzel fokozza annak erősségét. Az alkatrészeket az origami elvei alapján dolgozta ki, míg a terméket az általa szabadalmaztatott gyantával kezelte. Íme, egy videó a nagyszerű találmányról:

Már 15 megyére adtak ki riasztásthttp://www.life.hu/news/20140514-szerdan-mar-15-megyere-adott-ki-riasztast-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-az-eros-szel-es-sok.htmlElsőfokú riasztás van érvényben az ország nagy részén. Az eső és a szél is gondot okoz. Csütörtökön még rosszabbra kell készülni!News--Ítéletidővel riogatnakhttp://www.life.hu/news/20140513-viharos-idot-eros-szelet-sok-esot-hoznak-a-fagyosszentek-szervac-pongrac-bonifac.htmlSzervác, Pongrác, Bonifác viharos, akár 100 kilométeres óránkénti szelet és jelentős mennyiségű esőt hoz. Már kiadták a riasztást.News--100 évig élnek a most született babák?http://www.life.hu/news/20140512-az-amerikai-jarvanyugyi-hivatal-szamitasai-szerint-100-evig-elnek-a-most-szuletett-babak.htmlAz amerikai járványügyi hivatal számításai szerint a 2009-ben született emberek várható átlagéletkora 86–90 év lesz, a statisztikák alapján pedig azoknak, akik 2014-ben születnek, nagyjából a fele megéri majd a következő évszázadot - írja az Origo. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.