Modellekkel bulizott Vilmos herceg

Forrás: Northfoto -
Kate Moss buli modell jótékonysági rendezvény Cara Delevinge Vilmos herceg estély Windsori kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége, Katalin hercegnő nélkül is állta a sarat Vilmos herceg, aki egy kedd esti jótékonysági est házigazdájaként debütált a windsori kastélyban. 

Kate Moss és a biszexualitását nyíltan vállaló Cara Delevingne is ott volt azon a jótékonysági vacsorapartin, amelynek házigazdája maga Vilmos herceg volt. Habár a Windsor-kastélyban tartott esten minden londoni mejelent, aki számít, Katalin hercegnőnek valamilyen oknál fogva se híre, se hamva nem volt.

Forrás: Northfoto

Hiába reménykedtek sokan a hercegnő feltűnésében, ő valószínűleg anyai kötelességeinek tett eleget és György herceggel együtt otthon várta haza férjét. Helyette azonban olyan hírességek tűntek fel a rákbetegeket segítő eseményen, mint a mindig stílusos Emma Watson, a bohókás Helena Bonham Carter, Benedict Cumberbatch és Cate Blanchett.

Azért az est menüje mellett sem lehet szó nélkül elsétálni:

Előétel: Füstölt lazac almával és rózsaborsos pürével babsaláta ágyon
Főétel: Roston sült bélszín karamellizált mogyoróhagymával és tárkonyos vajjal, narancsos salátával, párolt angol spárgával
Desszert: Csokoládés-sós karamelles torta tejszínes fagylalttal és karamellizált banánnal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.