Jön a kánikula

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila -
meleg napsütés kánikula időjárás Yvette ciklon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan elvonul Yvette, a ciklon és átadja a helyet napsütésnek és a melegnek. Most persze néhány napig még jó, ha nem hagyjuk otthon az esernyőnket, de már elkezdhetjük előszedegetni a nyári ruháinkat és szandálkáinkat is. 

Az OMSZ jelentése szerint szombaton az északkeleti megyékre és a fővárosra még mindig elsőfokú figyelmeztetés lesz érvényben felhőszakadás miatt, de az ország többi részében a mostani állás szerint nem várható ennyire sok eső. A Dunántúlon még erős lesz az északnyugati, északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14-21 fok között alakul.

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila


Vasárnap kicsit tovább melegszik az idő, nyugaton pedig már több-kevesebb napsütés is várható, de még mindig kialakulhat helyenként zápor, zivatar. A jövő héten pedig már 27 fok is lehet, míg csütörtökre megérkezhet a 30 fokos nyár. Hurrá!

A pandakutya az meg mi?http://www.life.hu/news/20140514-kinaban-statuszszimbolumnak-szamit-a-pandakutya.htmlMai találásunk egy különös állatka: a pandakutya. Még soha nem láttunk ilyen teremtményt, és bár első pillantásra elképesztő cukinak tűnik, amikor belegondoltunk, hogy miképpen is "készül" aranyos pofikája, inkább elszomorodtunk.NewsNorthfotoAgysérülteknek való szemüveget viselt Hillary Clinton?http://www.life.hu/news/20140514-nagy-port-kavart-az-egyesult-allamokban-hogy-agyserulteknek-valo-szemuveget-viselt-hillary-clinton.htmlPolitikai vihart kavart az Egyesült Államokban Carl Rove, a két választást megnyerő ifjabbik Bush elnök kampánystratégája azzal, hogy választ követelt arra, miért viselt Hillary Clinton 2012 és 2013 fordulóján olyan szemüveget, amilyet azok szoktak, akik agysérülést szenvedtek - írja az MTI. NewsKokainnyomok vannak az angliai ivóvízbenhttp://www.life.hu/news/20140512-a-kokain-nyomai-kimutathatok-az-angliai-ivovizben.htmlA drog egyre nagyobb mértékű használatára utal, hogy a kommunális szennyvízen keresztül, a tisztítás után is jól kimutatható mennyiségben kerül be az ivóvízbe - írja az Independent nyomán az Origo.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.