Dráma! Ezért tört derékba a magyar sportolónő karrierje

Czink Melinda sportolónő vakbélgyulladás karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ 30. női teniszezője volt. A legstabilabb magyar játékos a nemzetközi élvonalban. Játszott a jelenkori női tenisz legjobbjaival, akik közül sokat legyőzött, és volt, hogy a legjobb, Serena Willams is csak nehezen gyűrte le.

Czink Melinda jelen volt a női teniszvilágban. Aztán tavaly júniusban történt valami. Egy birminghami versenyen mérkőzés előtt érezte, hogy nagyon fáj a hasa. - A RTL Klub tudósított a történtekről.

Összeomlott az egykori X-faktoros - az apja bűne miatthttp://www.life.hu/news/20140517-osszeomlott-az-egykori-x-faktoros-az-apja-a-bekes-megyei-gyilkos.htmlHamar fel kell nőnie Tarsoly Arnoldnak (24), az X-Faktor egykori tehetségének, akinek az apja két embert megölt, kettőt pedig megsebesített. Mielőtt letartóztatták, a fiatal énekesre bízta testvéreit - írta meg a Blikk.News--Fantasztikus, mit tud ez a fiú! Magyar kosarason ámul a világhttp://www.life.hu/news/20140517-magyar-freestyle-kosaras-teljesitmenyet-bamulja-a-vilg-video.htmlHátraszaltóból zsákolás - ezt mutatta be Dajka Botond, és elámult a világ. A 23 éves freestyle kosaras egyedülálló produkciója bejárta a világsajtót - adta hírül az RTL Klub.NewsOrigoGyőr alatt tetőzik a Duna - mekkora árvíz lesz?http://www.life.hu/news/20140517-arvizi-helyzet-van-kialakuloban-hazankban-az-elmult-napok-esozesei-miatt-a-duna-tersegeben.htmlA Duna vasárnap délelőtt, a másodfokú szint alatt tetőzik a Győrhöz közeli Nagybajcsnál - írja az Origo.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.