Indonézia napozás béka Jakarta cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéltűek egy növényi ágba kapaszkodva lazulnak. Cukik, na! Irigyeljük őket!

Párosan szép az élet! Így vannak ezzel a békucik is, akik szinte ugyanabban a testhelyzetben, egy növényi ágba csimpaszkodva napoznak. A ducibb a hím, a kisebb pedig a nőstény. Látszik, mennyire elégedettek, és még a kamerába is belemosolyognak. A különleges pillanatot Jakartában, Indonéziában kapta lencsevégre Andri Priyadi grafikus tervező.

Forrás: NORTHFOTO/© Andri Priyadi/Solent News & Photo Agency/Andri Priyadi/Solent News & Photo Agency
Így távoznak a kutyusok a menhelyrőlhttp://www.life.hu/news/20140519-sarah-lauch-lelkes-kutyarajongo-megorokitette-ahogy-a-kutyusok-tavoznak-a-menhelyrol.htmlEgy lelkes kutyarajongó megörökítette, ahogy a kutyák új gazdijukhoz távoznak a menhelyről. A képek tanúsága szerint az ebek tudják, jó helyre kerülnek.News--Egy inas süllyesztette el Kolumbusz hajóját?http://www.life.hu/news/20140519-barry-clifford-buvarregesz-ratalalt-kolombusz-kristof-egykori-hajojanak-a-santa-maria-maradvanyaira.htmlA napokban jelentették be, hogy megtalálták Kolumbusz hajóját, a 25 méter hosszú Santa María maradványait Haiti északi partjai előtt. Most az is kiderült, hogyan süllyedhetett el.News--Disney-hercegnők újragondolvahttp://www.life.hu/news/20140519-disney-hercegnok-mas-borszinnel-ujragondolta-oket-egy-muvesz.htmlEgy 23 éves művész eljátszott a gondolattal, hogyan festenének a rajzfilmekből megismert női szereplők, ha egészen más bőrszínnel születtek volna.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.