Beismerte felesége megölését az amerikai színész

Forrás: AFP -
beismerés sorozat színész Kemény zsaruk (sorozat) USA Michael Jace emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jace, a Kemény zsaruk tévésorozat színésze maga hívta ki a rendőrséget, és a diszpécsernek azt állította, hogy hétfőn egy családi veszekedés során Los Angeles-i házukban lelőtte feleségét.

A színészt őrizetbe vették, majd gyilkosság vádjával letartóztatták. A rendőrség az ügyben vizsgálódik, hogy a házaspár anyagi gondjai közrejátszhattak-e a gyilkosság elkövetésében. A bűntény idején az 51 éves színész két tíz év alatti gyermeke is a házban volt, de a rendőrség nem tudja, hogy szemtanúi voltak-e a történteknek. A 40 éves April Jace halálát több lövés okozta.

Michael Jace és April Jace Forrás: AFP

A hatóság megtalálta a gyilkos fegyvert, a pisztoly a hatóságok szerint a férjé lehet, bár egy vagyonnyilatkozatában azt tüntette fel, hogy nincs fegyvere.

A Los Angeles-i rendőrség szerint a színész ellen nem érkezett bejelentés családon belüli erőszak miatt. Jace ugyanakkor súlyos pénzügyi gondokkal küzdött, 2011-ben csődöt jelentett, és adósságai átütemezése után, tavaly decembertől a részletekkel is elmaradt.

A szomszédok nem hallottak veszekedést a házból, és jó szülőkként írták le a házaspárt. Jace korábbi feleségének barátnője viszont egy bírósági dokumentumban arról számolt be, hogy a színész számos alkalommal bánt erőszakosan volt feleségével, Jennifer Bittermannel, 1997 augusztusában a falba verte a fejét, a kiságyában síró gyerekük szeme láttára.

April Jace tíz évig tanítónőként dolgozott, majd tavaly márciustól egy keresztény magániskolában, a Biola Egyetemen foglalkozott a diákok és családjaik pénzügyi támogatásával.

Michael Jace a Kemény zsaruk és a Terepen mellett játszott a Law & Order és a New York rendőrei, illetve más krimisorozatokban is. Kisebb szerepei voltak többek közt a Forrest Gump és a Boogie Nights című filmekben is.

És most a ruhák helyett Sophia Loren arcára csodálkozzunk rá!http://www.life.hu/news/20140520-sophia-loren-a-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlÚgy tűnik, eddig a divat szempontjából a cannes-i filmfesztivál május 20-i napja a legunalmasabb. A tegnapi istennőket nehéz felülmúlni, egyedül Sophia Loren arcára tudunk egy kicsit rácsodálkozni.News--Ismerőseinken keresztül zaklat a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140520-ismeroseinken-keresztul-keri-szemelyes-adatainkat-a-facebook.htmlNem örvend túl nagy népszerűségnek a Facebook legújabb fejlesztése, amely során ismerőseink kérhetik számon rajtunk foghíjasan hagyott személyes adatainkat - írja a Hír24.News--Klein Dávid elindult a csúcsrahttp://www.life.hu/news/20140520-klein-david-hegymaszo-elindult-hogy-oxigenpalack-nelkul-feljusson-a-csomolungmara-a-mount-everest.htmlKlein Dávid elindult, hogy oxigénpalack használata nélkül jusson fel a földkerekség legmagasabb hegyére. Most kell nagyon drukkolni Dávidnak!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.