Rendőröknek kell vigyázniuk Conchita Wurst szüleire

fenyegetés rendőr Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Thomas Neuwirth, az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztesen, ismertebb nevén Conchita, a "szakállas nő" Bécsben lakik, tömegek keresik fel szülőfaluját, szülei házát.
A felső-ausztriai Bad Mitterndorf polgármestere a sok látogató miatt, elővigyázatosságból rendelte el, hogy a körzet felügyeletével megbízott rendőrök kiemelten figyeljenek a hirtelen Európa-szerte sztárrá lett énekes szüleinek házára – írja a Blikk.

A szülők büszkék a fiukra, nem zavarja őket, hogy a szakállas traveszti művész nőnek adja ki magát. Conchita az a lány, aki nekünk nem adatott meg – nyilatkozta az édesanya a MyVideo hírportálnak, és hozzátette, hogy gyermekük művészetét is nagyra értékelik. Azt sem tagadták, hogy néha azért zavarja őket a házuk előtt lebzselő sok ember, de eddig még senki sem közeledett rosszindulattal hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.