csokoládé díj chocoMe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legrangosabb nemzetközi mezőnyben, az International Chocolate Awards-on ezüstérmet nyert a chocoMe manufaktúra. Ezzel ez az első magyar vállalkozás, amely díjat érdemelt ki szakmai világversenyen - írja a hvg.hu

A chocoMe-t nem most először díjazták, eddig már 15 különféle elismerést gyűjtött be, de a mostanival lépett hivatalosan is a világ legjobb csokoládékészítői közé. Az International Chocolate Awards díjait jelentőségükben a Michelin-csillagokhoz hasonlítják, míg a versenyt jellegében a Bocuse d’ Or-hoz.

Forrás: chocoMe/Facebook

A legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek alkotta nemzetközi zsűri a nemrég bevezetett Raffinée termékcsalád egy tagját, a fahéjas tejcsokoládéval bevont piemonte-i mogyorót találta méltónak az ezüstéremre.

Forrás: chocoMe/Facebook

“A díj rangja rendkívül megtisztelő, és nemcsak a magyar chocoMe-nek, hanem az egész hazai csokoládékészítésnek szól” – mondta Mészáros Gábor chocolatier, aki a firenzei dóm szomszédságában, a Medici Riccardi-palotában vehette át a minap rangos elismerést.

Forrás: ChocoMe/Facebook

"Érdemes megemlíteni, hogy egy hónappal korábban a Raffinée termékcsalád csomagolódobozát díjazták Milánóban az ugyancsak egyik legrangosabbként jegyzett nemzetközi dizájnversenyen, az A' Design Awards-on, míg most a tartalmát. A forma és tartalom ezúttal tökéletesen harmonizál, és nagyon reméljük, hogy ezt a fogyasztók is díjazzák, hisz értük élünk, őket szolgáljuk” – tette hozzá a chocoMe alapítója.

Csalással jutott fel egy nő a Mount Everestre?http://www.life.hu/news/20140528-wang-jing-kinai-hegymaszono-a-mount-everestre-helikopterrle-juthatott-fel.htmlWang Jing kínai hegymászónőt azzal gyanúsítják, hogy megszegte a hegymászó tradíciót.News--Szenzációs: íme, a Google első automata autójahttp://www.life.hu/news/20140528-a-google-elso-onmukodo-automata-autojat-teszteltek.htmlAz önműködő autóban kormány és pedál sincs, csupán egy be-és kikapcsoló gombbal lehet szabályozni. Nagyon kis cuki.NewsOrigoFigyelem, figyelem! Aranyhasú mangábé érkezett Budapestrehttp://www.life.hu/news/20140528-aranyhasu-mangabe-erkezett-a-fovarosi-allat-es-novenykertbe.htmlBemutatták kedden a Fővárosi Állat- és Növénykert új, hím aranyhasú mangábéját. Dextert azért hozták Budapestre, hogy frissítsék a fővárosi intézmény majompopulációjának vérvonalát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.