műanyag kép víz színes festmény pohár mandala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző alkotást készítettek színes vízzel töltött műanyagpoharakból.

Sok ember összehangolt, aprólékos munkájára volt szükség ahhoz, hogy a fantasztikus ötlet valóra váljon. A lelkes képépítők úgy töltötték tele vízzel és rakták helyükre a poharakat, akárcsak a mandalarajzoló szerzetesek készítik a színes meditációs képeket. Az eredmény pedig egy fantasztikus festményszerű kép.

Íme, a videó a monumentális munkáról:

3 alkalmazás, amelyek nélkül nem tudnánk élnihttp://www.life.hu/news/20140529-drama-gomb-ok-gomb-ostor-3-alkalmazas-amelyek-nelkul-nem-tudnank-elni.html3 gomb, 3 hiánypótló alkalmazás, amelyek nagyon hiányoznának, ha nem lennének! Itt az ideje, hogy megismerjétek ezeket ti is!News--Lezuhant egy kisrepülőgéphttp://www.life.hu/news/20140529-lezuhant-egy-kisrepulogep-kisapostagnal-ket-ember-meghalt.htmlLezuhant egy kisrepülőgép Kisapostagnál. A roncsokban két holttestet találtak.News--Kiderült: Katalin hercegnő rokona az amerikai színésznőhttp://www.life.hu/news/20140528-katalin-hercegno-tavoli-rokona-elle-fanning-amerikai-szineszno.htmlElle Fanning távoli rokona Cambridge hercegnőjének.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.