Mikor lesz megint jó idő?

Forrás: Thinkstock -
eső meleg hőmérséklet időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A változékony, hol felhős, hol napos és kissé hűvösebb idő jövő szerdáig kitart. Azután megint 28 fok lesz. Alig várjuk!

Múlt héten még izzadtunk, ma pedig már kiskabátra volt szükség, annyira visszaesett a hőmérséklet. Megnéztük az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, mikor tér vissza a jó idő. Úgy tűnik, jövő szerdáig várni kell erre. Az előrejelzés szerint az előttünk álló hétvégén nem lesz igazi strandidő.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Szombaton Nyugat-Dunántúlon többnyire napos idő ígérkezik gomolyfelhőkkel, máshol erősen felhős lesz az ég. Több helyen várható eső, zápor, délután nyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat. A csúcsok 15 és 20 fok között alakulnak.
Vasárnap már több helyen számíthatunk esőre. Közben 17-22 fok körül alakul a maximum, de a csapadékos idő miatt hűvösebbnek érezhetjük.
Jövő hétfőn végre újra láthatjuk a napot, de elszórtan még várható kisebb zápor. 23 foknál nem lesz melegebb.
Kedden hasonló idő lesz, mint hétfőn, de pár fokkal melegebb lesz.
Szerdától már többórás napsütés várható, a maximumok 24-28 fok körül alakulnak, de elszórtan lehet zápor, zivatar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.