Pókemberes pizsamája van a cuki kis György hercegnek

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Katalin hercegnő pizsama Vilmos herceg turné Skócia Pókember whisky György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyukája, Katalin hercegnő elárulta, hogy a legifjabb brit trónörökös odahaza pókemberes hálóruhában tér nyugovóra. Cambridge hercege és hercegnője egyébként most épp Skóciában turnézik és egy whiskygyárba látogatott el. Nem rossz...

A szuperképességekkel rendelkező Pókember sok kisgyerek számára példakép, akit csodálnak hősiességéért. Úgy tűnik, nincs ez másképp a kis György hercegnél sem. Katalin - aki épp Skóciában van férjével, Vilmossal - kikotyogta, hogy kisfiának is szuperhősös pizsamája van, bár még nem nőtt bele.

Forrás: AFP/Saeed Khan

A hercegi pár egy whiskykészítő üzembe is ellátogatott, ahol jókedvűen ízlelgették a különféle párlatokat. Katalin egyébként alaposan felöltözött az eseményre: térdig érő, málnaszínű, csíkos kabátot viselt.

Forrás: NORTHFOTO/©2014 i-Images/I-Images

Mindezt azután, hogy egy német újság kínos képeket közölt róla, amin kivillant a feneke.

Kiderült: Katalin hercegnő rokona az amerikai színésznőhttp://www.life.hu/news/20140528-katalin-hercegno-tavoli-rokona-elle-fanning-amerikai-szineszno.htmlElle Fanning távoli rokona Cambridge hercegnőjének.News--Szuperkínos villantás Katalin hercegnőtől - az egész feneke kilátszott a ruha alólhttp://www.life.hu/intim/20140527-katalin-hercegno-feneket-villantott-amikor-a-szel-fellibbentette-a-ruhajat.htmlKatalin hercegnő ismét a média kereszttüzében, ezúttal - ismét - a fenekével.IntimAFPKatalin hercegnő terhességéről beszél a világhttp://www.life.hu/csalad/20140526-az-ok-magazin-szerint-ikerlanyokkal-varandos-katalin-hercegno.htmlÉrdekes, hogy mindig az OK! Magazine értesül legelőször arról, hogy a világ nagyasszonyai ikerbabákkal várandósak. Ezt állították ugyanis pár hete Angelina Jolie esetében is, most pedig egy újabb sztármamának előlegezett meg ikerterhességet a lap. Információik szerint ugyanis most Katalin hercegnő vár ikerlányokat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.