Life.hu Csajfeszt sztárszerzők Takács Nóra Szily Nóra Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Csajfeszt csúcsnapján, szombaton szinte valamennyi sztárszerzőnk ott volt a város legcsajosabb fesztiválján. Szily Nóra Müller Péterrel, Csonka Andrással, Takács Nórával, Ördög Nórával és Nánási Pállal beszélgetett a Nagyszínpadon. Vasárnap sem maradtok Life.hu-sztárszerzők nélkül: az UFF-os csajok 16.00-ig finom falatokkal várnak a helyszínen.

Bár nem kifejezetten olyan idő volt, amilyet május végén megszoktunk, a felhők nem tudták elrontani a hangulatot. Szombat reggeltől kezdve színes és érdekes programok várták az érdeklődőket a Life.hu Csajfeszten. Délután kettőtől a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett a Nagyszínpadon Takács Nórával, Csonka Andrással, Müller Péterrel, Nánási Pállal, majd Ördög Nórával.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Takács Nóra a közönséget beavatta a Hogyan legyek jó nő? sorozat forgatásának kulisszatitkaiba. A színpad mellett végig ott volt a videók operatőre, Gábor is, aki werkfilmet forgatott a beszélgetés alatt. Nóra örül annak, hogy léteznek rendezvények, amelyek csak a csajokról szólnak. "Nagyon jó, hogy vannak ilyen rendezvények, amikor tényleg minket kényeztetnek. Úgy érzem, most jó nőnek lenni" - árulta el a Jónő Team vezetője, aki pontosan tudja, mennyire igénylik a nők, hogy figyeljenek rájuk és foglalkozzanak velük: "Akik hozzánk jönnek átalakításra, szomjazzák a figyelmet, és itt, a Life.hu Csajfeszten figyelemből bőven kijut a négy napon keresztül." Nóra elárulta a titkot is, amelytől mindenkinek jobban telnek majd a napjai: "Ha lehet, minden nap mosolyogjunk, mert ettől nemcsak jobban érezzük magunkat, hanem rögtön másképp is szemléljük a világot."

Csonka András sztárszerzőnk szerint sokkal több figyelmet kell szentelnünk a nőknek, hisz - ahogyan ő fogalmazott - "ők az igazi tartóoszlopai az életünknek". "Az lenne a legjobb, ha egész évben fontos lenne számunkra, hogy odafigyeljünk arra: mit szeretnének a nők. Szerintem meg kell érteni és el kell hinni azt, hogy ők megismételhetetlenek. Minden ember más, egy kis csoda. Mindenkinek a személyiségében van valami, amitől értékes, és kiemeli a többiek közül" - mondta a színész.

Müller Péter szerint minden olyan rendezvény jó, ahol a nők önérzete és a női lélek kérdése terítékre kerül. "Nemrég pont egy önbizalomhiányos hölggyel beszélgettem. Azt kérdezte tőlem, hogyan javíthatna az önbizalmán. Nagyon csinos és nagyon szép, de nem tud párkapcsolatot kialakítani. Sok-sok hölgynek sajnos ez a problémája. Minden emberi élet egy egészen sajátos teremtménye az Istennek. Fontos, hogy belenézzünk a lelkünkbe, és megnézzük, hogy ott mi van igazán az emberben."

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nánási Pál szerint ez a négy nap szépen összefoglalja azt, amit a nők igazán szeretnek csinálni, vagy amiről szeretnek beszélgetni. "Úgy hiszem, hogy egy picit minden nőnek oda kell figyelnie saját magára. Egy dolgozó vagy gyermeket nevelő családanya néha elfelejt magával foglalkozni, pedig minden nap kell lennie egy órának, ami csak rólad szól."

Ördög Nóra nyolc hónapos kismamaként érkezett a Life.hu Csajfesztre. Szerinte is fontosak az ilyen csajos események, hogy a nők kicsit kiszakadhassanak otthonról. "Csupa olyan program várja itt őket, amelyből töltekezni tudnak. Vannak itt lelkizős dolgok, szórakoztató programok. Azt kéne még jobban tudatosítani a nőkben, hogy ők is tudjanak kicsit feltöltődni. Mindig fontos, hogy a nők odafigyeljenek magukra, és tudatosan beleépítsenek a napjukba olyan dolgot, amitől jól tudják érezni magukat a bőrükben."

/1406/Szt_r20146184817

Szily Nóra a Csajfeszt háziasszonyaként rendkívül hasznosnak és eredményesnek nevezte ezt a négynapos fesztivált, és reméli, hogy jövőre is részt vehet rajta. "Mindenki talál itt az érdeklődésének megfelelő programot. Mindenki érzi, hogy neki és róla szól. Én egy műsornál is mindig azt szoktam mondani, hogy ha csak egy gondolatot magával visz a néző, ami továbbgondolásra méltó, vagy ami egy kicsit a lelkét táplálta, akkor már nem dolgoztunk hiába. Ha egy pillanatra megállítottuk az órát, és lett egy kis én-idő a csajoknak, akkor talán elgondolkoznak azon, hogy ez esetleg holnap is fontos lenne. Ha egy nő a saját életében is megteremti ezt az időt, akkor ez a négy nap már megtette, amit meg kellett."

Ne feledd, vasárnap még tart a Life.hu Csajfeszt. A programokról bővebben itt olvashatsz.

Finisben a Life.hu Csajfeszthttp://www.life.hu/news/20140530-a-life-hu-csajfeszt-vasarnapi-utolso-programjai-fellep-pely-barna-b-the-first-zenekara-es-gajer.htmlA Life.hu Csajfeszt zárónapján Pély Barna új formációja, a B The First, valamint Gájer Bálint is fellép. De bulizva égetheted a zsírt, vagy épp csodálhatod a legújabb esküvői ruha trendeket is. Tömörített útmutató a 4. naphoz.News--Küldj egy szelfit a Life.hu Csajfesztről és nyerj!http://www.life.hu/news/20140529-kuldj-egy-szelfit-a-life-hu-csajfesztrol-es-nyerj.htmlA Life.hu Csajfesztre nyereményjátékkal is készültünk. Posztolj a Life.hu-val kapcsolatos szelfit az Instagramra a Life.hu Csajfeszt ideje alatt, és nyerj Life.hu ajándékcsomagot!News--Bulizz egy nagyot a Life.hu Csajfeszten!http://www.life.hu/news/20140514-a-life-hu-csajfeszten-fellep-pely-barna-uj-zenekara-a-b-the-first-gajer-balint-belmondo-es-meg.htmlPély Barna és a B the First, Gájer Bálint, Belmondo - ez csak egy kis ízelítő abból a temérdek koncertből, ami a 4 napos, ingyenes rendezvényen vár rátok!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.