Londonba költözik Lindsay Lohan

Forrás: AFP/Getty Images/Robin Marchant -
Lindsay Lohan újrakezdés áttelepülés London karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányairól elhíresült 27 éves amerikai színésznő, énekesnő már a házakat nézegeti a brit fővárosban, és azt reméli, a környezetváltozás az életét is jó irányba tereli - írja a Blikk.

Lindsay igazán jól érzi magát Angliában, és a karrierjét is újjáépítheti, amihez szerinte az Egyesült Királyság tökéletes helyszín lesz - árulta el egy színésznőhöz közeli hírforrás. A sztárt már többször is látták híres barátai társaságában a brit fővárosban, többek között Chloe Greennel és Rita Orával.

Forrás: AFP/Getty Images/Robin Marchant

Az áttelepülésnek esetleg ahhoz is köze lehet, hogy áprilisban kikotyogta, egy szupergazdag, ám családos férfival randizgat - az áttelepülés ezt a szálat is eltépheti. Bár a jelek arra mutatnak, hogy Európa a visszafogottabb élet kulcsa lehet a színésznő életében, a legutóbbi cannes-i hírek azért ezt cáfolni látszanak: ugyanis a filmfesztivál idején egy vad partiban tombolta ki magát öccsével.

Félmeztelen focistákkal találkozott Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20140601-vilmos-herceg-katalin-hercegno-ferje-az-angol-focivalogatottal-talalkozott-a-foci-vb-miatt.htmlNem akárhogy sikerült Vilmos herceg hétvégéje.News--A héten melegszik a levegőhttp://www.life.hu/news/20140601-idojaras-junius-elejen-melegszik-a-levego-es-jon-a-nyar.htmlA jövő héten is több helyen eshet az eső, de a nyár első napjaiban fokozatosan melegszik a levegő, a hétvégén ismét 30 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. News--Elhunyt a Sissi-filmek Ferenc József császárjahttp://www.life.hu/news/20140531-karlheinz-bohm-a-sissi-filmek-ferenc-jozsef-csaszarja-elhunyt.html86 éves korában meghalt Karlheinz Böhm, aki három Sissi-filmben is főszerepet játszott Romy Schneider mellett. A színészlegenda életének utolsó évtizedeiben egy segélyszervezetet vezetett - írja a tagesschau.de nyomán a hvg.hu.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.