Totál bekattant Miley Cyrus

Forrás: Instagram/mileycyrus -
bizarr Miley Cyrus fotó garat alkohol őrültség műfogsor tinisztár Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, akit mostani húzásai miatt inkább botrányhősnőnek kell titulálnunk, ennél lejjebb talán már nem süllyedhet. Instagramjára posztolt őrült fotókat és videókat magáról.

Legutóbb egy nagy fallosszal a lába között énekelt, aztán volt, hogy leköpte a koncertjén tombolókat. Miley Cyrus mindig tudta, hogyan kell felhívni magára a figyelmet. Persze tudjuk, ez nagyban a show része, de mostanában mintha egy kicsit túlzásba esne. Vállalhatatlan fotókat és videókat pakol fel Instagramjára. Például kiálló műfogsorát mutogatja, amelyben egyébként már korábban is pózolt. Úgy tűnik, ez az egyik fellépő kosztümje.

Forrás: Instagram/mileycyrus

Vagy épp Miley garatfotóján szörnyülködhetünk:

Forrás: Instagram/mileycyrus

Az egykori tinisztár a meghökkentő, koncert előtti és utáni fotók mellett bizarr videókat is töltöget az oldalra, amelyek - hogyan is fogalmazzuk meg szépen - bizonyára alkoholos befolyásoltság és más szer hatása alatt készültek. Úgy tűnik, cuki tinidívából végleg polgárpukkasztó sztár lett belőle.

Londonba költözik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/news/20140602-londonba-koltozik-a-botranyos-eletu-lindsay-lohan-amerikai-szineszno-enekesno.htmlA botrányairól elhíresült 27 éves amerikai színésznő, énekesnő már a házakat nézegeti a brit fővárosban, és azt reméli, a környezetváltozás az életét is jó irányba tereli - írja a Blikk.News--Parázs vita a Comet zsűrijébenhttp://www.life.hu/news/20140530-a-viva-comet-zsurijeben-vita-alakult-ki-amikor-a-legjobb-videokliprol-kellett-donteniuk.htmlKomoly fejtörés után döntötte el idén a VIVA Comet szakmai zsűrije, hogy melyik videoklip legyen az elmúlt év legjobbja. News--Félmeztelen focistákkal találkozott Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20140601-vilmos-herceg-katalin-hercegno-ferje-az-angol-focivalogatottal-talalkozott-a-foci-vb-miatt.htmlNem akárhogy sikerült Vilmos herceg hétvégéje.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.