tűsarkú cipő Pozsony magyar magassarkú futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőknek 130 méteres szakaszt kellett magas sarkúban megtenniük. Voltak nagy hasra esések!

Tűsarkú futóversenyt rendeztek Pozsonyban, ahol a győzelmet egy komáromi lány szerezte meg. Benyó Nikolett 20 másodperc alatt teljesítette a távot. Ezzel egyebek mellett 3000 eurót, forintra átszámolva majdnem egymilliót nyert – írja a Blikk.

Nézd meg, hogyan botladoztak a nők a tűsarkú futás során:

„Csak nem sokkal a verseny előtt tudtam meg, hogy megrendezik, úgyhogy azonnal rohantam, hogy vegyek egy tűsarkút" – mesélte a lapnak a lány, aki egyébként gyakorlott hosszútávfutó, az Érsekújvári Atlétikai Klub igazolt versenyzője, a megmérettetésen végig vezetett a többiek előtt.

David Beckham visszatér a pályára?http://www.life.hu/news/20140604-david-beckham-egykori-futballsztar-a-visszatereset-fontolgatja.htmlAz egykori futballsztár, aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól, a visszatérését fontolgatja. Mi nagyon örülnénk neki, ha ismét a pályán láthatnánk!NewsOrigoMonique Covet Rómában villantotthttp://www.life.hu/news/20140604-monique-couvet-az-ismert-pornoszineszno-a-colosseum-elott-villantott-bugyit.htmlMonique Couvet a Colosseumnál villantott. NewsOrigoBeyoncé hatalmasat szelfizett - ezt látnod kellhttp://www.life.hu/news/20140604-beyonce-orias-instagram-kerettel-szelfizett-new-york-utcain.htmlBeyoncé New York utcáin sétálva nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett rajongóinak.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.