Így változott az idők során Angelina Jolie

Forrás: AFP/The Walt Disney Company -
Brad Pitt Oscar-díj Demóna Kína Angelina Jolie születésnap Maleficent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-rendezőnő betöltötte 39. életévét, amit Kínában ünnepelt meg.

Angelina Jolie június 4-én lett 39 éves. Az Oscar-díjas híresség Kínában ünnepelte meg a nagy napot már előző nap Brad Pitt és gyermekei társaságában. A Demóna (Maleficent) sajtóvetítésén lepték meg egy filmhez illő vagány tortával. Angi meghatódva fújta el a gyertyát, miközben kínaiul énekelték neki a Happy Birthdayt - nézd meg ITT az erről készült képet.

Angelina Jolie Kínában Forrás: AFP/The Walt Disney Company

A színész-rendezőnő egyébként a napokban azt nyilatkozta, hogy kiszáll a filmes világból és a jövőben jószolgálati nagyköveti feladatára koncentrál majd.

A születésnapos Angelináról a People magazin készített egy izgalmas videoösszeállítást. Nézd meg, hogyan változott az arca évről évre:

Angelina Jolie kiszáll a filmiparból - A Kleopátra című film lesz utolsó szerepehttp://www.life.hu/kult/20140603-angelina-jolie-szineszno-alakitja-kleopatrat-egy-uj-eletrajzi-filmben.htmlDemóna karakterének eljátszása után újabb szerepre készülhet az Oscar-díjas híresség: film készül ugyanis Kleopátra életéről, akit a gyönyörű színésznő alakít majd.KultOrigoNem házasodik össze Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20140531-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-hazasodik-ossze.htmlBár már két éve eljegyezte egymást Angelina Jolie és Brad Pitt, nagyon úgy tűnik - legalábbis, ha a színésznőnek hinni lehet - egyelőre nem mondják ki a boldogító igent. Intim--Bőr estélyiben sokkolt Angelina Joliehttp://www.life.hu/trend/20140529-angelina-jolie-szineszno-a-maleficent-demona-bemutatojan-egy-bor-versace-ruhaban-volt.htmlA világsztár a Demóna című film premierjére egy fekete, bőr Versace estélyit választott. Sokkolóan festett, az már biztos.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.