Beyoncé hatalmasat szelfizett - ezt látnod kell

Forrás: Instagram -
szelfi Beyoncé Knowles New York Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé New York utcáin sétálva nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett rajongóinak.

A #TheBigSelfie mozgalom lényege az, hogy egy hatalmas Instagram kerettel kell pózolni fotókon és ezt feltölteni az Instagramra. Beyoncénak úgy tűnik, megtetszett ez az ötlet, hiszen New York utcáin sétálva egyszercsak előkapott egy ilyen keretet és lefotóztatta magát, a képet pedig posztolta közösségi oldalára.

Beyoncé, Instagram Forrás: Instagram

Jót tett Beyoncé húga karrierjének a rugdosáshttp://www.life.hu/news/20140527-solange-knowles-karrierjenek-jot-tett-jay-z-megrugdosasa.htmlSokkal több eladást produkálnak az énekesnő számai a digitális zenei piacon most, mint a Jay-Z-vel történt incidens előtt.News--Beyoncé megtörte a csendet - íme, a liftes verekedés részleteihttp://www.life.hu/news/20140513-beyonce-testvere-megtepte-jay-z-t.htmlA MET-gálát követően Solange, Beyoncé testvére nekiesett Jay Z-nek. A verekedést a lift kamerája rögzítette. Hogy miért ugrott neki a nő a sógorának, nem lehet tudni – akár ittasság, akár Jay Z hűtlensége is állhat a dolog mögött. A napok óta húzódó botrány után most először nyilatkozott Beyoncé és Jaj Z az ügyben.News--Újra megkérték Beyoncé kezéthttp://www.life.hu/intim/20140507-beyonce-elhagyta-gyurujet-jay-z-huzta-ujra-az-ujjara-a-met-galan.htmlÚgy történt, akár a mesékben: az énekesnő elhagyott gyűrűjét férje találta meg és húzta rá újra az ujjára.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.