David Beckham visszatér a pályára?

Forrás: Facebook/David Beckham -
David Beckham klub visszatérés futballsztár Miami foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori futballsztár, aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól, a visszatérését fontolgatja. Mi nagyon örülnénk neki, ha ismét a pályán láthatnánk!

Egyként sóhajtott fel a szerkesztőségünk, amikor az alábbi hírt megpillantottuk: David Beckham visszatérésre célozgatott a minap a BBC-nek adott interjújában. Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya tavaly, a Paris Saint-Germain színeiben fejezte be 20 éves pályafutását.

Forrás: Facebook/David Beckham

A 39 éves egykori játékos azt mondta a hírportálnak, hogy az utóbbi egy évben nehéz időszakot élt át, és izgalmas lenne visszatérni a pályára. Úgy fogalmazott, hogyha megfelelő stadion épül Miamiban, akkor saját klubot hoz létre, amely az észak-amerikai bajnokságban szerepelne.

Monique Covet Rómában villantotthttp://www.life.hu/news/20140604-monique-couvet-az-ismert-pornoszineszno-a-colosseum-elott-villantott-bugyit.htmlMonique Couvet a Colosseumnál villantott. NewsOrigoBeyoncé hatalmasat szelfizett - ezt látnod kellhttp://www.life.hu/news/20140604-beyonce-orias-instagram-kerettel-szelfizett-new-york-utcain.htmlBeyoncé New York utcáin sétálva nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett rajongóinak.NewsOrigoKatalin után Harry herceg kísérője is feneket villantott http://www.life.hu/news/20140602-katalin-hercegno-utan-harry-herceg-kiseroje-is-feneket-villantott-egy-lovaspolo-meccsen.htmlEgyelőre nem tudni, ki az a rejtélyes szőke lány, akivel Harry herceget látták a napokban. A fenekét mindenesetre megmutatta az egész világnak. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.