Minden sztár másképp csinálta - Emlékezés az iWiW-re

Forrás: iWiW -
iWiW időkapszula közösségi oldal élmény emlékek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian emlékszünk rá, mekkora élmény volt az első közösségi oldalhoz csatlakozni, mennyire vártuk a meghívót, hogy regisztrálhassunk, aztán felvehessük a kapcsolatot barátainkkal. Ha fotó készült rólunk, egyből azt néztük, vajon iWiW-kompatibilis-e, és már tettük is ki adatlapjainkra. Az iWiW-hez 12 év alatt 4,7 millióan csatlakoztak, köztük hazánk közéleti személyei, sztárjai is. Három generáció egykori nagy iWiW-ezője mesélt most élményeiről.

Benkő Dániel – Megtudta, pontosan kik is rajonganak érte

Aztán az oldal kezelőjével megszakadt a kapcsolat, és a lantművész máig nem tudta megfejteni belépési kódját. „Köszönettel tartozom az iWiW-nek, hiszen ezen a felületen döbbentem rá, hogy a rajongótáborom magvát középiskolás fiatalok alkotják, ők értékelik a leginkább, hogy nálam nincs tabutéma. Innen is üzenem nekik, hogy az örök élet titka a ringó csípő!"

Forrás: iWiW

Csonka András felfedezte, hogy az iWiW segítségével népszerűsíthet egy-egy színházi darabot vagy fellépést is, és közvetlen visszaigazolást kaphat a munkáiról. Emellett közössége különböző élethelyzetekben is mellette állt. „2006-ban, amikor édesanyámat elveszítettem, az emberek itt olyan szeretetről és együttérzésről tettek tanúbizonyságot, hogy mai napig meggyőződésem, segítettek a trauma feldolgozásában. De a jóban is mellettem álltak, így például amikor megnyertem a Szombat Esti Lázt, még tovább fokozták euforikus hangulatomat."

Az iWiW-re 2014. június 30-áig lehet még belépni, nosztalgiázni és adatot menteni, ha majdan a VHS- és magnókazetták mellett ezt is meg szeretnénk őrizni az utókornak.
A nagy bukta! Így mentette meg az életemet az iWiWhttp://www.life.hu/intim/20140529-iwiw-mentette-meg-az-eletet-a-megcsalastol-es-szakitastol.html"Csak véletlenül akadtam a hírre, hogy 'bezár' az iWiW. Gondoltam, még gyorsan fellépek, és ekkor láttam, hogy be lehet küldeni a nagy sztorikat. Hát, nekem is volt egy nagy. Jó pár évvel ezelőtt" - kezdte történetét Lilla, melynek saját elmondása szerint akár "A bukta" is lehetne a címe. Lássuk hát, hogyan vált olvasónk életének részévé a közösségi oldal.Intim--Adatmentés az iWiW-ről – az 5 leggyakoribb kérdéshttp://www.life.hu/news/20140529-az-iwiw-bezarasaval-adatmentessel-kapcsolatos-legfontosabb-kerdesek-problemak.htmlAz iWiW június 30-i bezárása után számos kérdés merülhet fel a felhasználókban, így benned is. Összeszedtük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, problémaköröket és meg is válaszoljuk.News--Az eddigi legmeghatóbb iWiW-emlékekhttp://www.life.hu/news/20140521-az-iwiw-kozossegi-oldallal-kapcsolatos-legmeghatobb-emlekek.htmlJúnius végén megszűnik az első magyar közösségi oldal. A teljesség igénye nélkül összeszedtük a legmeghatóbb pillanatokat, amelyeket az iWiW-nek köszönhettek. De ti is küldhettek emlékeket!NewsFotó: Mudra László - OrigoTizenkét év után bezár az iWiWhttp://www.origo.hu/techbazis/20140514-tizenket-ev-utan-bezar-az-iwiw.htmlJúnius 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Ne aggódjon, egy kattintással igényelhet egy digitális időkapszulát, amelyben minden fotóját, üzenetét és kapcsolatát megőrizheti az utókor számára!Techbázis--Tudj meg mindent az iWiW-időkapszuláról!http://www.life.hu/news/20140523-bezar-az-iwiw-az-idokapszula-igenylesevel-megmentheted-adataidat-kepeidet.htmlAz első magyar közösségi oldal megszűnésével minden adat elérhetősége elvész. Lépj időben és mentsd el az emlékeidet! Elmondjuk, hogyan.News--Bezár az iWiW - 12 év után lekapcsolják az utolsó szerverthttp://www.life.hu/news/20140515-bezar-az-iwiw-12-ev-utan-junius-30-an-lekapcsoljak-a-magyar-kozossegi-halo-utolso-szerveret-is.htmlJúnius 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Mit kell most tenned? Eláruljuk!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.