Rihanna lett az év legkívánatosabb nője

Forrás: AFP -
Rihanna díjátadó átadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spike TV Guys Choice Award díjátadójára Rihanna meglepően elegánsan érkezett. Kivételesen semmi nem villant ki a ruhája alól. És még egy díjat is bezsebelt.

A Legkívánatosabb nő – ez lett 2014-ben Rihanna, aki egy aranyozott szarvasaganccsal lett gazdagabb, miután az átadón őt választották az év legkívánatosabb nőjének.

Forrás: AFP
Rihanna miatt rugdosta meg Beyoncé tesója Jay-Z-t?http://www.life.hu/news/20140514-solange-knowles-es-jay-z-veszekedese-feltekenyseg-miatt-rugdosta-meg-beyonce-ferjet.htmlMennek a találgatások Solange Knowles és Jay-Z veszekedéséről: egyesek szerint féltékenység, alkohol és Solange új albuma is ott húzódik a háttérben.News--Rihanna frizurájával Oscarozott Jared Letohttp://www.life.hu/news/20140303-jared-leto-oscar-dijas-szinesz-haja-ugy-festett-mint-rihanna-2013-as-voros-szonyeges-frizuraja.htmlA frissen díjazott színész hosszú haja úgy állt, mint az énekesnő 2013-as vörös szőnyeges frizurája. De ha jobban megnézzük, Jézusra is hasonlít – vicceskedik az egyik amerikai portál. News--Forrón ölelkezik Shakira és Rihannahttp://www.life.hu/news/20140131-shakira-es-rihanna-enekesnok-forron-olelkeznek-tuzes-videoklipjukben.htmlMegjelent a két énekesnő közös videoklipje, amely igazán tüzesre sikeredett.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.