Robert Pattinson diéta film forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat sorozat 28 éves sztárja, a tinilányok bálványa, Robert Pattinson újabb furcsaságot árult el magáról.

Következő, a The Rover in Outback Australia című filmjének a forgatása alatt gyakorlatilag fehér kenyéren és barbecue szószon élt mindvégig.

Forrás: AFP

A film rendezője, David Michod fogta Pattinsont erre a különös diétára, aki örül, hogy egyáltalán túlélte ezt a próbát.

Robert Pattinson lesz az új Indiana Jones?http://www.life.hu/kult/20140604-robert-pattinson-szinesz-lephet-harrison-ford-helyebe-es-alakithatja-indiana-jonest.htmlAz Alkonyat-filmek sztárja alakíthatja a híres régészprofesszort a filmsorozat új részében.KultOrigoRobert Pattinson és Dakota Fanning egy pár?http://www.life.hu/intim/20140105-robert-pattinson-es-dakota-fanning-egy-par-az-alkonyat-szineszeit-egyutt-lattak.htmlSztárok, akik 2013-ban újrakezdték című összeállításunk első helyén szerepeltek az Alkonyat filmek sztárjai, Mr. Pattinson azonban úgy tűnik, mégsem az exével, hanem egy másik vámpírlánnyal ápolja a jó viszonyt.IntimEladja egykori szerelmi fészkét Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/csalad/20131024-robert-pattinson-brit-szinesz-eladja-hazat-melyben-egykor-egyutt-elt.htmlAz Alkonyat színésze már árulja azt a mesés luxusvillát, amelyben egykor Kristen Stewarttal élt együtt.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.