Letícia hercegné pont olyan szerencsétlenül villant bugyit, mint Katalin

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Katalin hercegnő Katalin hercegné Letícia hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy megírtuk: Letícia hercegné lesz Katalin nagy vetélytársa, még egy bizonyítékunk van arra, hogy nem beszélünk félre.

Katalin hercegné nem egyszer került kínos helyzetbe az öltözéke miatt. Vilmos herceg csodaszép feleségét két hivatalos eseményen is megtréfálta a szeles idő és ország-világ láthatta, milyen alsóneműt visel a hercegné. Mindkét baleset egy-egy hivatalos ausztrál protokoll úton történt: az első a brisbane-i repülőtéren, a másodikról itt adtunk hírt.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Nos, nem Katalin az egyetlen hercegné, akinek meggyűlt a baja a széllel: Letícia hercegnét is megviccelte már az időjárás. Igaz, az eset nem most történt (a YouTube-on látható videót 2013-ban töltötték fel), de mivel a spanyol király lemondása miatt a fél világ a királyi házról és a leendő királynéról beszél, így sorra kerülnek elő róla az érdekességek. Köztük ez a felvétel is:

Katalin után Harry herceg kísérője is feneket villantott http://www.life.hu/news/20140602-katalin-hercegno-utan-harry-herceg-kiseroje-is-feneket-villantott-egy-lovaspolo-meccsen.htmlEgyelőre nem tudni, ki az a rejtélyes szőke lány, akivel Harry herceget látták a napokban. A fenekét mindenesetre megmutatta az egész világnak. News--„Szoknyatestőrt" kap Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20140602-katalin-hercegno-testort-kap-szoknyaja-melle-hogy-elkerulje-a-kinos-villantast.htmlCambridge hercegnője mellett ezentúl egy női bodyguard áll, hogy a jövőben elkerüljék az ausztrál turnén történt kínos villantásokat.Trend--Kiderült: Katalin hercegnő rokona az amerikai színésznőhttp://www.life.hu/news/20140528-katalin-hercegno-tavoli-rokona-elle-fanning-amerikai-szineszno.htmlElle Fanning távoli rokona Cambridge hercegnőjének.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.