Még mindig nincs kész a foci-vb nyitómeccsének helyszíne

Forrás: AFP -
építés futball Sao Paulo Corinthians Aréna világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó pillanatokig dolgoznak a vb nyitómérkőzésének helyszínén, a Sao Pauló-i Corinthians Arénában.

A csütörtöki Brazília-Horvátország találkozóig még hátra van egyes szektorokban a székek rögzítése, a külső terekben fém- és famunkálatokat kell elvégezni, valamint a VIP-páholyban is akad teendő – írja az MTI.

Forrás: AFP

"Több mint 300 munkásunk van, akik naponta 24 órát dolgoznak, hogy mindennel elkészüljünk időre" - mondta az építkezés egyik vezetője, aki pontosan tudja, hogy az eredeti határidő múlt év december 31-e volt a stadion átadására.

Újszülöttet találtak a babamentő inkubátorábanhttp://www.life.hu/news/20140610-ujszulottet-talaltak-a-bekescsabai-rethy-pal-korhaz-bejaratanal-elhelyezett-babamento-inkubatorban.htmlÚjszülöttet találtak a békéscsabai Réthy Pál Kórház bejáratánál elhelyezett babamentő inkubátorban hétfőn délután. Pünkösd lévén a kislány ünnepi nevet kapott.News--Botrány a Dombi-Kökény páros körül! Miért adták fel a küzdelmet?http://www.life.hu/news/20140609-kokeny-roland-es-dombi-rudolf-olimpiai-kajak-kenu-paros-botranya.htmlCsúfosan ért véget az Eb-válogató a Dombi Rudolf-Kökény Roland páros számára, akik gyakorlatilag feladták a küzdelmet, és az utolsó helyen végeztek. Vajon mi történt az olimpiai bajnok párossal, akik két hete a Világkupán még szoros csatában voltak a győzelemért?News--Jön a kánikula!http://www.life.hu/news/20140608-jovo-heten-kanikula-lesz-32-35-fok-koze-emelkedik-a-homerseklet.htmlUgyan hőségriasztást még nem rendeltek el, jövő héten kánikula lesz: 32-35 fokot jósolnak a meteorológusok. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.