Jennifer Lopez mégis fellép a focivébé megnyitóján

Forrás: AFP -
megnyitó lemondás válás focivébé FIFA futball világbajnokság fellépés Pitbull Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő énekesnő korábban azt mondta, produkciós okokból lefújja a fellépést a brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján.

Meggondolta magát Jennifer Lopez, aki állítólag mégis színpadra lép a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte vele együtt adja elő a torna hivatalos dalát.

Forrás: AFP

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő "produkciós okokból" nem lép fel. A sztár sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy pontosan miért marad távol az eseménytől.

A FIFA aztán kedden bejelentette, hogy a Brazília-Horvátország mérkőzés előtt J.Lo, a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette – írja az MTI.

Még mindig nincs kész a foci-vb nyitómeccsének helyszínehttp://www.life.hu/news/20140610-a-futball-vilagbajnoksag-helyszine-a-sao-paulo-i-corinthians-arena-meg-mindig-nem-keszult-el.htmlAz utolsó pillanatokig dolgoznak a vb nyitómérkőzésének helyszínén, a Sao Pauló-i Corinthians Arénában.NewsAFPBébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeithttp://www.life.hu/news/20140605-a-2014-es-focivebe-eredmenyeit-egy-bebi-panda-josolhatja-meg-korabban-paul-a-polip-josolt.htmlEgy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.News--Félmeztelen focistákkal találkozott Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20140601-vilmos-herceg-katalin-hercegno-ferje-az-angol-focivalogatottal-talalkozott-a-foci-vb-miatt.htmlNem akárhogy sikerült Vilmos herceg hétvégéje.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.