Vadméhek szállták meg a Vöröskereszt egyik székházát

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Valengilda -
székház vadméh Vöröskereszt méh riadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadméhek árasztották el a Magyar Vöröskereszt fővárosi, Arany János utcai székházát. Komolyan ráijesztettek a szervezet dolgozóira.

„Kora reggel szállták meg több ezren a székház udvarát, teljesen be voltak zsongva. Több munkatársunk már az épületben volt, és hosszú ideig ki se mert jönni onnan" – idézte fel a méhtámadást a Vöröskereszt egyik önkéntese a Blikknek.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Valengilda

„Egy-két óra alatt aztán lecsendesedtek, és hatalmas fürtben lógtak az udvari erkély alatt. Akkor viszonylag szabadon lehetett közlekedni, de mindig megrettentünk, amikor egy-két méh felröppent a kupacból" – tette hozzá.

A vadméhekhez még délelőtt megérkezett a rovatirtó, aki azt mondta, hogy ezek rendkívül agresszív állatok, és ezért kénytelenek megszabadulni az összestől. Azt, hogy pontosan mitől voltak így megzavarodva a méhek, nem tudni.

Csúszik a Bubi átadásahttp://www.life.hu/news/20140611-a-bkk-nak-es-a-t-systems-juliusban-adja-at-a-bubikat.htmlÁprilis 7-én kellett volna átadni a Bubit, a budapesti bérbringarendszert, most július a következő céldátum, addig pedig a T-Systemsnek kötbért kell fizetnie. Ha nem oldódnak meg a problémák, július 17-én akár fel lehetne mondani a szerződést, de azt sem a BKK, sem a főváros nem szeretné. NewsOrigoBudapest a hátizsákosok kedvencehttp://www.life.hu/news/20140610-budapest-otodik-lett-a-varosok-nepszerusegi-listajan.htmlIzgalom és olcsóság ezt kínálja a turistáknak fővárosunk, amely ötödik lett a városok népszerűségi ranglistáján.News--Ez lehet a világ legdrágább bélyege - Találd ki, mennyibe kerül!http://www.life.hu/news/20140610-a-vilag-legdragabb-egypeldanyos-belyege-1856-ban-keszult-ritkasag.htmlIgazi ritkaság került nyilvánosság elé: egy 1856-ban készült egypéldányos bélyeg, amelyet 1986 óta nem láthatott senki.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.