fajtamentés kutya Budapest Petfest kisállat kutyabarát Guiness rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Véget ért a Budapest Petfest kétnapos rendezvény, amelynek a Life.hu is médiatámogatója volt. Az eseményen rengetegen vettek részt, akik magukkal hozták kutyáikat és kisállataikat is. A Petfest egyik csúcspontja a kutya- és kisállatölelő Guinness-rekord felállítása volt, amelyet sikerült is megvalósítani, soha nem öleltek ennyien egyszerre. A fajtamentők jelenléte és a fajtatiszta kutyák bemutatója mellett a mentett és a keverék kutyusoknak is szépségversenyt rendeztek. A zsűriből nem hiányozhatott a Life.hu képviselőjeként Katz Dávid sztárszerzőnk sem.

/1406/Petfe2014615173230

Négylábú filmsztárok - ők a leghíresebb kutyaszínészekhttp://www.life.hu/kult/20140613-a-feher-isten-premierjen-hires-kutyasztarokat-mutatunk-be.htmlA híres hollywoodi mondás szerint a tuti sikerfilmhez főszereplőnek vagy gyereket, vagy kutyát kell választani. Most az utóbbi esetet vizsgáljuk meg, ezen belül is azokat a színészebeket gyűjtve össze, akik a maguk "szakmájában" igazi sztárnak számítanak - mint például az épp mozikban futó új magyar film, a Fehér Isten kutyahőse, aki még díjat is nyert Cannes-ban.Kult--Óvd a kedvencedet a kánikulában! Kutyadivat 2014 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20140610-kutyaruha-poraz-cipo-es-kendo-divatos-kutyacuccok-nyarra.htmlNemcsak mi, de a kutyáink is szenvednek nyáron a hőségben. Ennek ellenére ugyanannyira igénylik a mindennapi sétát, mint máskor. A leégésre hajlamos, nagyon rövid vagy fehér szőrű kutyákat illetve a kopasz ebeket a fényvédőn kívül nyári ruhákkal is óvhatod a napsugaraktól. Mutatunk is néhány cuki darabot. TrendOrigoKutyaőrület a magyar sztároknálhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-sarka-kata-csezy-demcsak-zsuzsa-balint-antonia-is-kiskutyaval-boviti-csaladjat.htmlSarka Kata, Bálint Toncsi, Demcsák Zsuzsa és Csézy is beleszeretett egy-egy blökibe.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.