tenyésztés csupasz állatok bőrfertőzés genetika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ijesztőek? Felismerhetetlenek? Cukik? Nevetünk vagy sírunk a fizimiskájuk láttán? Állatok, amelyeknek kihullott vagy ki sem nőtt a szőrük. Az okok különbözőek, van, ahol genetikai rendellenesség, parazitafertőzés áll a háttérben, de előfordul közöttük olyan állatka is, amelyet az emberi kísérletező kedv alkotott pucérra. 

Állatmentők találták ezt az édes, tüske nélküli sünit. Az állatorvosok szerint a kis cukiság teljesen egészséges, kopaszságának oka pedig ismeretlen. Ahogy pedig ránk néz a kis gombszemeivel, igazán simogatnivaló.

Forrás: www.boredpanda.com/

Ennek a tengerimalacnak az égvilágon semmi baja. Olyannyira, hogy eleve így tenyésztették és népszerű házikedvenc. Rózsaszínű bőröcskéje a valódi disznóhoz is hasonlóvá teszi, de szerintünk erősen hajaz egy minivízilóra is.

Forrás: www.boredpanda.com

A kedvencünk természetesen ez a kopasz nyuszi. A tapsifüles szőr nélkül született, ám három hónap után kibolyhosodott és később pont úgy nézett ki, mint a hagyományos küllemmel született testvérkéi. Állítólag.

Forrás: www.boredpanda.com

Ha kíváncsi vagy arra, hogy néz ki egy kopasz pingvin vagy szőr nélküli medve, esetleg kenguru, itt megnézheted őket.

Kutyák minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/news/20140611-kaylee-greer-a-kutyak-fotozasaban-talalta-meg-a-szenvedelyet.htmlKaylee Greer fotográfus a kutyák megörökítésében találta meg élete álmát. Kijelentette, az evés, ivás, alvás, lélegzetvétel mellett a kisállatok fotózása az, amelyre az életben mindenképpen szüksége van.NewsOrigoŐ Biddy, a világutazó sünihttp://www.life.hu/news/20140603-biddy-a-vilagutazo-sun-az-instagram-sztarja.htmlMa a sünök szerelmeseinek kedveskedünk, és nem mással, mint Biddyvel, a kis világutazó tüskéshátúval. A disznócska most az internet legújabb sztárja, imádnivaló pofikájával pedig hol a világ egyik, hol a másik tájáról néz bele a kamerába. NewsOrigoPéntek van - Békaparádééééé!http://www.life.hu/news/20140523-wil-mijer-bekakrol-keszitett-gyonyoru-fotokat.htmlA boldog napozó békák után Wil Mijer fényképész csodás békafotóiba botlottunk. Be kell, valljuk, egyáltalán semmi nem jut az eszünkbe, csupán annyi, hogy gyönyörű színesek, és hogy szívesen látnánk közülük egyet a Life.hu címlapján... Ehhez pedig azért valamit írnunk kell róla. Legalább ennyit...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.