Fotóbotrányba keveredett Mariah Carey

Forrás: Twitter/Mariah Carey -
fotó Mariah Carey csalás Instagram botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy majdnem 20 évvel ezelőtt készült fotót próbált mainak beállítani. Nem, mi sem értjük, miért.

Oké, Mariah Carey kétségkívül jól tartja magát korához képest – de ennyire azért nem. Az énekesnő a napokban egy fotót tett közzé magáról, amely alá megjegyzésként annyit biggyesztett, nagyszerűen érzi magát gyermekeivel.

A szóban forgó kamufotó Forrás: Twitter/Mariah Carey

Igen ám, de mint kiderült, a kép nem mostanában készült: egészen pontosan 1997-ben, vagyis 17 évvel ezelőtt. Nem csoda, hogy az énekesnő gyerekei még nem szerepelnek a fotón. A csúsztatást a Buzzfeed szúrta ki először. Kit akarsz átverni, kedves Mariah?

Pucér fürdőzés közben kapták lencsevégre a horvát válogatottathttp://www.life.hu/news/20140616-a-horvat-valogatott-jatekosai-meztelenul-furodtek-a-medenceben-a-foci-veben.htmlA játékosok meztelenül mentek le úszni szállodájuk medencéjébe, de a lesifotósoknak hála kiszivárogtak a felvételek.News--Kicsit túlöltözte a játszóteret Mariah Careyhttp://www.life.hu/csalad/20140604-mariah-carey-enekesno-estelyi-ruhaban-vitte-le-gyerekeit-a-jatszoterre.htmlAz énekesnő estélyi ruhában vitte le a játszótérre ikreit. Ennyi kérem: a díva mindenhol díva.CsaládOrigoEgy kis csalás és rafinéria: így válassz fehérneműt, ha kismellű vagyhttp://www.life.hu/trend/20140430-fehernemuvalasztas-igy-vasarolj-ha-kismellu-vagy.htmlKismellűként neked is gondot okoz megtalálni az ideális melltartót? Fogadd meg a szakember tanácsait, és szerezd be a szezon legnépszerűbb darabjait – akár extra kis méretben is.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.