Szabó Zsófi Sarka Kata kisgyerekével közös képet posztolt

békülés Sarka Kata Szabó Zsófi barátság bulvár veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A szeretet soha el nem múlik" írta Zsófi a fotó mellé, amelyen valóban szeretettel öleli magához keresztgyerekét. 

Ahogy a Life.hu is megírta, egy ideje nem volt felhőtlen Szabó Zsófi és Sarka Kata között a viszony. Kata még a múlt hét végén megelégelte a durva pletykákat és az egyre bántóbb találgatásokat, ezért úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba és a Facebookon tette közzé az alábbi sorokat:

Sarka Kata pár napja ezzel a fotóval akart tiszta vizet önteni a pohárba Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Nem vesztünk össze Zsófival, és NEM tagadom ki a kisfiam keresztanyját! Valóban nem beszélünk Zsófival egy ideje, de ennek nincsen semmiféle különösebb oka... Gyászol, és majd meglátjuk, hogyan dolgozza fel az őt ért tragédiát! Az idő majd elrendezi valahogy kettőnk kapcsolatát is, de az mégis megdöbbentő, hogy a szenzáció miatt, mennyire ki lehet ezt szinezni...".

Szabó Zsófi és Sarka Kata kisfia, Dávid Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

A sorok mellé posztolt fotó is arról tanúskodott, hogy komolyan is gondolja mindazt, amit ír. Szabó Zsófi pedig úgy tűnik, vevő a közeledésre és a helyzet tisztázására, mert közösségi oldalain szintén bensőséges, keresztanyai ölelést ábrázoló fotóval, és a szeretet gondolatával válaszolt Kata megnyilvánulására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.