Királyi pár a focivébé-lelátón: így ünnepelt a gyönyörű Máxima és férje, a holland király

Forrás: AFP/Damien Meyer -
Brazília Angela Merkel focivébé szurkolás Vilmos Sándor király Máxima királyné holland válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos Sándor holland király és felesége, Máxima is személyesen szurkolt a holland válogatottnak a brazil focivébén.

A helyszínen drukkolt a holland válogatottnak a focivébén a királyi pár: az elbűvölő Máxima, akit egyébként Katalin hercegnő vetélytársának tartanak, és Vilmos Sándor holland király lelkesen tapsolt és biztatta a játékosokat a szerdai meccsen, amelyen végül a hollandok 3-2-re diadalmaskodtak Ausztrália ellen, és ezzel a B-csoportban az első helyen állnak.

Forrás: AFP/Damien Meyer

A szokásos öltözői csapatkép sem maradt el az uralkodópárral a győzelem után. Nagy volt az öröm, az biztos.

Forrás: Facebook/TheNetherlandsFootballTeam

Korábban Angela Merkel német kancellár szurkolt nagyon a lelátón, amikor a német válogatott lépett pályára.

Mi is van a focivébé csodaspray-jében?http://www.life.hu/news/20140618-a-gyepspray-osszetevoi-ezert-tunik-el-a-vonal-a-2014-es-fociveben.htmlA 2014-es focivébé egyik újdonsága az úgynevezett gyepsray, amelyet szabadrúgáskor rajzolnak fel, hogy aztán pár perc múlva már el is tűnjön.NewsOrigoGisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Így örül Angela Merkel a német válogatott sikerénekhttp://www.life.hu/news/20140617-angela-merkel-nemet-kancellar-igy-szurkolt-a-valogatottnak-a-brazil-fociveben.htmlAngela Merkel német kancellár személyesen is ott volt a hétfői német-portugál rangadón a brazil focivébén. A győztes német válogatottal közösen még egy csoportkép is készült vele.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.