Az agyunkra mehet az időjárás a héten

Forrás: Thinkstock -
zivatar vihar kánikula időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig nem tudtad, hogyan öltözz fel reggel, most méginkább gondolkodóba eshetsz reggelente a gardrób előtt. Igazi szeszélyes időjárás várható, jó eséllyel izzadni és fázni is fogsz rövid időn belül. 

Sok csapadék várható a héten – írja az Időkép.hu. Előtte azonban igazi nyári időben lehet részünk, a hőmérséklet a 30 fokot is elérheti. Ám ez nem tart sokáig kedden máris záporokra, zivatarokra és ezzel együtt hidegfrontra készülhetünk.

Forrás: Thinkstock

Fontos, hogy legyen nálunk esőkabát, esernyő és melegebb ruha, még akkor is, ha reggelente nyoma sem lesz még felhőknek az égen.

Találd meg a lelki társaidat a Facebookon!http://www.life.hu/news/20140617-a-five-nevu-ceg-letrehozott-egy-facebook-alkalmazast-amely-felrajzolja-a-szemelyisegunket.htmlAz öt alapvető tulajdonságot méri Facebook-posztjaink alapján egy új gyorsteszt, amely arra is alkalmas, hogy összevessük magunkat ismerőseinkkel - írja a hvg.hu. Az alkalmazást mi is kipróbáltuk, igazán jó játék.News--Elolvadtunk... http://www.life.hu/news/20140617-booboo-a-guianai-tengerimalac-az-internet-sztarja.htmlA zabálnivaló állatos fotók nézegetése ma sem maradhatott ki a Life.hu szerkesztőségének programjából. A hétfői kopasz állatkák után most a guineai tengerimalacokra kattantunk rá.NewsOrigoÍme, a kismalac, aki kutyának képzeli magáthttp://www.life.hu/news/20140616-virginia-a-diszno-kutyanak-kepzeli-magat.htmlA Life.hu szerkesztősége egyszerűen elolvadt Virginiától, a gazdija szerint identitászavaros kismalactól. A tanulékony állat, amit csak tudott, ellesett boxerpajtásaitól, így tökéletesen másolja a viselkedésüket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.