Végzetes fertőzés okozhatta Szöllősy-Csák Gergely halálát

Heti Hetes Dumaszínház Szöllősy-Csák Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Dumaszínház tagja, Szöllősy-Csák Gergely. A Showder Klubban és a Heti Hetesben is többször feltűnő fiatalember halála megrázta pályatársait is.  

A Dumaszínház társulatának vezetője a Borsnak elmondta, őket is váratlanul érte a hír. "Gergő nagyon régen tűnt fel a Dumaszínházban, ő volt az egyik legvagányabb, legkeményebb poénokat is bevállaló, egyik legérdekesebb fellépőnk" – jelentette ki megrendülve Litkai Gergely, aki a társulat nevében is részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak.

Forrás: Facebook/Dumaszínház

Jáksó Lászlót, aki a Heti Hetesben ülhetett egy asztalnál Gergővel, szintén mélyen lesújtotta a tragédia. "Egy nagyon fiatal ember volt, nagyon okos, aranyos, és nagyon kedveltem. A Heti Hetesben is megállta a helyét, jó humorú, helyes ember volt. Mindig megráz, ha egy fiatal hal meg" – nyilatkozta.

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a hírek szerint a 36 éves fiatalember halálát egy a kórházban végzetesre fordult fertőzés okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.