Így élvezi a focimeccset a vak és siket brazil gyerek

Brazília focimeccs jelnyelv siket focivébé szurkolás Horvátország vak gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ötletes és találékony jelnyelvi tolmács segített Carlosnak végigszurkolni a brazil-horvát mérkőzést.

Carlos siketen született, 14 éves korában pedig a látása is romlani kezdett, később teljesen vak lett. A régebben lelkes focirajongó fiú mégis végig tudta szurkolni a Brazília-Horvátország focimeccset – hála két barátjának. Az alábbi videón látszik, hogyan készíti el a focipálya miniatűr változatát a kézzel tapintható határvonalakkal, hogyan vezeti a jeltolmács tanár a pályán Carlos kezeit, és hogyan közvetíti a történéseket (mint például a sárgalapot vagy a játékosok számát) a háta mögött ülő lány.

Cuki mém terjed az interneten a brazil focistákrólhttp://www.life.hu/news/20140623-david-luiz-es-thiago-silva-brazil-focistak-cuki-gyermekkori-kepen-egyutt-mar-akkor-is-baratok-voltak.htmlMegtalálták David Luiz és Thiago Silva aranyos kis hasonmásait. Így festene a két focista miniben!News--Szépülj sörrel a foci-vb alatt!http://www.life.hu/trend/20140618-szepsegapolas-sorrel-a-futball-vilagbajnoksag-foci-vb-alatt-ime-nehany-modszer.htmlJúlius közepéig sörben egészen biztosan nem lesz hiány az üzletekben, ha pedig a párod is nagy focirajongó, akkor biztosan táraz be a meccsnézésekhez. Amíg ő szurkol, te szépülhetsz is - a sörnek ugyanis számtalan jótékony hatása van.Trend--Így kell focizni az elefántbébik szerinthttp://www.life.hu/news/20140619-focivebe-elefantkolykok-szerint-cuki-video.htmlAki eddig nem szerette a focit, az az elefántkölykök játéka után tuti, másképp fogja gondolni. Cukiság a négyzeten.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.