Szülinapi csodacipő és felemás lábbeli – ebben rúgják a bőrt az idei focivébén

Antonio Cassano Lionel Messi focivébé Adidas cipő Gianluigi Buffon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lionel Messi speciális születésnapi cipőben, Antonio Cassano felesége nevével ellátott lábbeliben lép pályára az idei focivébén, míg sokan felemás színekben pompáznak. Íme, a legtrendibb és leglátványosabb csukák.

Lionel Messi különleges cipőben ünnepli 27. születésnapját június 24-én. Az argentinok sztárjának az Adidas készített egy speciális darabot, amit a szerdai Porto Alegre-ben játszódó Nigéria elleni meccsen avat majd fel, de a keddi edzésen már kipróbálta.

Messi cipője Forrás: PR Agent Kommunikációs Tanácsadó Kft.

A zöld, kék, pink, narancs és fehér színekben tündöklő cipő annak az adizeroTM f50 Messi cipőnek a születésnapi kiadása, amit a futballsztár a focivébén visel. Összesen 27 párat gyártanak – mindegyik Messi életének egy-egy évét ünnepli.

Az olasz Antonio Cannasso cipőjére is érdemes egy pillantást vetni, aki felesége keresztnevét hímeztette rá. Az, hogy ez szerencsét hoz-e neki és csapatának, ma kiderül: Uruguay ellen lépnek pályára. A tét, hogy ki folytatja a vébét.

Cassano cipője Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Azt biztos láttátok, hogy a legtöbb játékos már nagyon jópofa, élénk színű cipőben lép a pályára, ami szerintünk nagyon trendi.

Ghána ezdés közben Forrás: AFP/Carl De Souza

Sőt, van, aki még variálja, vagyis a jobb és bal lábán más-más színt visel. Mint például az olaszok kapusa, Gianluigi Buffon.

Buffon felemásban őrzi a hálót Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.