Csúszik a Star Wars 7 forgatása Harrison Ford miatt?

Forrás: AFP -
műtét Star Wars rehabilitáció forgatás találgatás producer boka sérülés Harrison Ford Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo értesülései szerint lehet, hogy Harrison Fordnak a vártnál több időre lesz szüksége a felépüléshez.

Harrison Ford sikeres bokaműtétje után a hírek szerint az Egyesült Államokba utazik rehabilitáció miatt. A színész a legutóbbi értesülések szerint legalább 6 hétig nem dolgozhat a Csillagok háborúja legújabb részének forgatásán, ám egyes értesülések szerint ez tovább is eltarthat: a Hollywood.com szerint ez akár 6 hónap is lehet.

Harrison Ford a forgatás alatt sérült meg Forrás: AFP

A filmrajongók leginkább a 2015 decemberére kitűzött premier miatt aggódnak. Ford sérülése miatt a Jedi News szerint már a halasztás is felvetődött a film producerei között. Ennek mondanak ellent a DailyMail értesülései, akik szerint még mindig ragaszkodnak a forgatási tervhez. Egyelőre nem érkezett hivatalos bejelentés, így csak pletykaszinten folynak a találgatások.

Ha már pletyka, felreppent az a hír is, hogy Tom Cruise is szerepet kaphat az új Star Wars-filmben. A színész londoni látogatása során találkozott a következő film rendezőjével, J.J. Abramsszel, aki állítólag fontolgatja, hogy szerepet is oszt régi ismerősére - írja a hvg.hu.

Kiderült, hogy mi okozta Schumacher sérülését?http://www.life.hu/drlife/20140216-a-sisakkamera-okozhatta-michael-schumacher-sulyos-seruleset.htmlÁllítólag a hétszeres világbajnok sisakjára rögzített kamera törte apró darabokra a sisakot az ütközés pillanatában. Vagyis akkor emiatt szenvedett életveszélyes sérüléseket Schumacher. Ezzel a meglepő teóriával álltak elő balesetét vizsgáló nyomozók.Dr. Life--Ryan Gosling is szerepel a Star Wars folytatásában?http://www.life.hu/kult/20130725-ryan-gosling-amerikai-szinesz-es-zac-efron-amerikai-szinesz-is.htmlHatalmas érdeklődés előzi meg a Star Wars legújabb epizódját, amelyet 2015-re ígérnek az alkotók. A felröppent pletykák szerint Ryan Gosling és Zac Efron is szerepet kaphat a filmben.KultMi lesz a Bosszúállók 2. forgatásával?http://www.life.hu/kult/20140306-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-terhessege-miatt-borul-a-bosszuallok-2-forgatasi-menetrendje.htmlFoghatják a fejüket a Bosszúállók 2. című film készítői, amelynek forgatási munkálatai a jövő hónapban kezdődnek el. És amelybe nevezetesen a terhességét nemrég bejelentő Scarlett Johanssont szerződtették.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.