Ilyen még nem volt! Vezérszurkolókat keresnek a vízilabda Eb-re

Forrás: Thinkstock -
Facebook szurkoló vízilabda-Eb 2014 Magyar Villamos Művek Zrt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus lehetőséget kínál a Magyar Villamos Művek Zrt. a vízilabda-fanatikusok számára: csapatversenyt hirdet, amelynek győztese belépőjegyet nyer az Eb összes magyar mérkőzésére.

A kampány célja megtalálni Magyarország legelhivatottabb vízilabda-szurkolóit, akik képviselhetik majd nemzetünket az Európa-bajnokságon. A hét főből álló csapatoknak nincs más dolga, mint feltölteni a Facebookra egy csapatképet és egy kreatív szurkolói rigmust.

Forrás: Thinkstock

A hét legtöbb lájkot kapó formációt parádés összeállítású zsűri fogja élőben értékelni, egyebek mellett Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Kásás Tamás, háromszoros olimpiai bajnok, akinek - ahogy a Life.hu elsőként megírta - nem sült el túl jól a vendéglátás terén tett próbálkozása.

A győztes csapat feladata lesz a válogatottak biztatása és a magyar közönség hangolása az Eb-én, és ezért az álommelóért cserébe még a magyar vízilabda-válogatott hivatalos felszerelésével is gazdagabbak lesznek. Ugye, milyen szuper?

Megtaláltuk a budapesti kőpuncit, ahová te is beszorulhatszhttp://www.life.hu/news/20140625-szuk-helyek-budapesten-ahova-beszorulhatsz-mint-a-nemetorszagi-punciba.htmlIgazából nem is punci, csak hasonló az alakja, de németországi kollégájához hasonlóan ebbe is bárki beleragadhatna...NewsOrigoSuárez, a Hannibál – tele az internet a harapós focista vicces mémjeivelhttp://www.life.hu/news/20140625-suarez-harapasa-utan-vicces-memekkel-van-tele-az-internet.htmlAz uruguayi focista az olaszok elleni meccs során „megkóstolta" olasz kollégáját. Durva tette megihlette az internet mémgyárát is. Íme, a legviccesebbek.NewsOrigoEz történt, amikor születtélhttp://www.life.hu/news/20140625-a-you-re-getting-old-alkalmazas-megmutatja-mi-tortent-amikor-szulettel.htmlRemek kis alkalmazás áll a rendelkezésünkre ahhoz, ha netán arra lennénk kíváncsiak, mi történt, amikor megszülettünk vagy amikor 5, 10, bárhány évesek voltunk.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.