Kialakult a mezőny – ők a brazil focivébé 16 legjobb csapata

Forrás: AFP/Carl De Souza -
Brazília válogatott nyolcaddöntő focivébé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csoportkör után eldőlt, melyik válogatott jutott be a labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntőjébe. Íme.

Az biztos, hogy lesz dél-amerikai csapat a négy között, szombaton ugyanis Brazília és Chile, illetve Kolumbia és Uruguay csaphat össze. A győztesek győztese jut elődöntőbe. Ez az elődöntős dél-amerikai csapat majd a francia-nigériai és a német-algériai párharcokból kikerülő nyertessel vívhat a fináléba kerülésért – írja az Origo.

A Life.hu tündéri kutyusai, Bélyeg és Mázli minden nap megjósolják, kik jutnak tovább a nyolcaddöntőből! Ismerd meg őket IDE kattintva!
Forrás: AFP/Carl De Souza

Az alsó ágon, vasárnap két európai-közép-amerikai csata lesz: a vb-ezüstérmes hollandok Mexikóval, a 2004-ben Eb-aranyérmes görögök Costa Ricával meccselnek, a győztesek számára a tét egymás ellen már a négy közé kerülés lesz.

Július elsején tengerentúli-európai meccsek döntenek a negyeddöntős helyekről: Argentína Svájcnak, az Egyesült Államok pedig Belgiumnak feszül neki. Argentína és Brazília csak a döntőben találkozhat.

A nyolcaddöntő programja:
június 28.:
1.: Brazília-Chile, Belo Horizonte 18.00
2.: Kolumbia-Uruguay, Rio de Janeiro 22.00
június 29.:
3.: Hollandia-Mexikó, Fortaleza 18.00
4.: Costa Rica-Görögország, Recife 22.00
június 30.:
5.: Franciaország-Nigéria, Brazíliaváros 18.00
6.: Németország-Algéria, Porto Alegre 22.00
július 1.:
7.: Argentína-Svájc, Sao Paulo 18.00
8.: Belgium-Egyesült Államok, Salvador 22.00

Ki jut tovább a negyeddöntőbe? A Life.hu szerkesztőségének kutyái megjósoljákhttp://www.life.hu/news/20140626-a-foci-vebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai.htmlA dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Akkor Paul, a pszichopolip "tippelte meg" a meccsek kimenetelét - helyesen. Azóta jósolt már elefánt, látnok mosómedve, a brazil vébén pedig egy kölyökpanda kapta ezt a feladatot. Mi viszont úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kutyákat.NewsOrigoA férfiak a németeket, a nők a latin focit játszó csapatokat szeretik a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140626-2500-online-tarskereso-arulta-el-ogy-melyik-nemzet-valogatottjanak-szorit-a-2014-es-braziliai.htmlCsaknem 2500 online társkereső árulta el a Randivonalon, hogy melyik nemzet válogatottjának szorít a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság alatt. A többség egyáltalán nem a házigazda brazilok sikerét várja.News--A legjobb dolog az idei focivébén, hogy megismertük ezt az embert!http://www.life.hu/news/20140626-miguel-herrera-a-mexikoi-valogatott-kapitanyanak-arcai-o-a-legszerethetobb-ember-a-fociveben.htmlA mexikói kapitány, Miguel Herrera a legklasszabb ember a brazil vébén. A Buzfeed nyomán összeállítottunk egy 10-es listát, ami bizonyítja, hogy egy csupaszív emberről van szó. Ismerd meg te is!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.